Connect with us

Economie

Linda de Mol haalt zwaar uit naar Chantal Janzen die plaats afpakte.

Met pijn in het hart moest Linda de Mol (55) afscheid nemen van een paar van haar programma’s. Door haar overstap naar Talpa moest ze afscheid nemen van ‘Oh, Wat Een Jaar!’. En daar heeft ze het best moeilijk mee. Haar plaats als presentatrice wordt overgenomen door Chantal Janzen.

Linda onthulde aan Shownieuws dat ze helemaal niet blij is dat Chantal haar plaats inneemt. De presentatrice vertelde: “Ja, daar vind ik een heleboel van. Maar ik wil er niet te veel over zeggen. Het is pijnlijk.”

Ze gaat verder: “Het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was, ik het niet gedaan had. Formeel mag het door een uitspraak van de rechter. Dan moet je je erbij neerleggen. Zeker in de huidige tijd zijn er ergere dingen waar mensen zich druk over maken. Ik ga het een plek geven.”

Vorige week werd bekendgemaakt dat Chantal Janzen de fakkel overneemt als presentatrice van ‘Oh, Wat Een Jaar!’ De plek van Jeroen van Koningsbrugge wordt dan weer overgenomen door Carlo Boszhard.

View this post on Instagram

Shoot gehad

A post shared by Linda De Mol (@linda_officieel) on