-

Economie

Kwakkelende gezondheid Martien Meiland baart zorgen.

Coming-out-Martien-Meiland

De laatste tijd maken de Meilandjes zich grote zorgen over Martien. Hij voelt zich vaak beroerd en ’s nachts moet hij soms naar adem happen.

Zorgwekkend

Maandag zagen we dat die zorgen niet uit de lucht gegrepen zijn. Martien blijkt ’s nachts weleens pijn op de borst te hebben. Natuurlijk denkt de familie meteen aan corona. Een ongeruste Martien onthulde: “Ik ben nu niet meer benauwd, Maxime. Maar het zit me niet lekker. Ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

Enge ziektes

Martien en Maxime beginnen meteen te googelen naar de symptomen, maar dat is niet zo slim. Het internet staat natuurlijk vol van de enge ziektes. Martien zegt: “O, wat erg Maxime. Ik moet dit helemaal niet lezen. Ik wil denk ik toch ‘Hemel & Aarde’ van Edsilia Rombley op mijn begrafenis. Ze mag ook zelf komen optreden.”

Het is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand is, maar het zit de Meilandjes niet mee dit jaar. Als gevolg van de coronacrisis regent het annuleringen. Binnenkort vertrekt de familie terug naar Nederland. Het kasteel staat inmiddels te koop. De vraagprijs is 1,25 miljoen euro.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder