Connect with us

Economie

Kwakkelende gezondheid Martien Meiland baart zorgen.

Coming-out-Martien-Meiland

De laatste tijd maken de Meilandjes zich grote zorgen over Martien. Hij voelt zich vaak beroerd en ’s nachts moet hij soms naar adem happen.

Zorgwekkend

Maandag zagen we dat die zorgen niet uit de lucht gegrepen zijn. Martien blijkt ’s nachts weleens pijn op de borst te hebben. Natuurlijk denkt de familie meteen aan corona. Een ongeruste Martien onthulde: “Ik ben nu niet meer benauwd, Maxime. Maar het zit me niet lekker. Ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

Enge ziektes

Martien en Maxime beginnen meteen te googelen naar de symptomen, maar dat is niet zo slim. Het internet staat natuurlijk vol van de enge ziektes. Martien zegt: “O, wat erg Maxime. Ik moet dit helemaal niet lezen. Ik wil denk ik toch ‘Hemel & Aarde’ van Edsilia Rombley op mijn begrafenis. Ze mag ook zelf komen optreden.”

Het is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand is, maar het zit de Meilandjes niet mee dit jaar. Als gevolg van de coronacrisis regent het annuleringen. Binnenkort vertrekt de familie terug naar Nederland. Het kasteel staat inmiddels te koop. De vraagprijs is 1,25 miljoen euro.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op