-

Economie

Kinderen roeren publiek tot tranen toe met cover van Céline Dion en Andrea Bocelli.

Het is niet iedereen gegeven om voor een groot publiek op te treden. Het is best een zenuwslopende aangelegenheid, zeker als je geen ervaring hebt. Het ene nummer is al moeilijker dan het andere. Wie zich aan een nummer van Céline Dion wil wagen, moet stevig in z’n schoenen staan!

Deze drie moedige kinderen wilden hun kans weleens wagen! Ze kozen voor een heel moeilijk nummer: The Prayer van Dion met de wereldberoemde operazanger Andrea Bocelli.

De kinderen Claudia, Matteo en Matteo Markus beschikken over een grote dosis talent. De hele zaal is muisstil wanneer Claudia begint te zingen.

De drie kinderen namen een tijd geleden deel aan The Voice Kids Duitsland. Hoewel ze indertijd concurrenten waren, bundelden ze hun talent om een prachtige cover te brengen, waarvan heel wat luisteraars de tranen in de ogen kregen.

Als je hen zo hoort zingen, is het moeilijk te geloven dat het nog maar kinderen zijn. Bekijk de video hieronder en deel dit als ook jij zo onder de indruk was.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder