Connect with us

Economie

Jongetje rouwt om mama overleden aan corona – 2 dagen later beseft ziekenhuis pijnlijke vergissing.

Een ziekenhuis had aan de familie van een alleenstaande moeder meegedeeld dat ze overleden was aan het coronavirus. In werkelijkheid was ze echter nog springlevend.

Het was de zus van de vrouw, Andrea, die het onwaarschijnlijke verhaal vertelde op de Duitse radiozender Bayern 3. Andrea uit Unterhaching in de buurt van München legde uit dat haar zus tijdens haar werk in een verzorgingstehuis besmet raakte met het virus.

Intensive care

De single moeder werd begin april opgenomen op de afdeling intensive care in een ziekenhuis in München. Omdat haar toestand verslechterde, werd ze aan de kunstmatige beademing geplaatst. De familie kreeg het verbod om haar te zoeken. De dokters hadden hen echter gezegd dat het relatief goed met haar ging.

Donderslag bij heldere hemel

Maar enkele uren later, terwijl Andrea aan het werk was, kreeg ze een telefoontje van het ziekenhuis met verwoestend nieuws. Haar zus was overleden. Andrea werd gevraagd om de spullen van haar zus te komen ophalen.

Andrea getuigde: “Ik was compleet in shock. Ik vertrok meteen op mijn werk, ik werk ook in een ziekenhuis, daarna ging ik langs bij mijn familie om hen het nieuws te melden. Ik moest mijn 11-jarige neefje vertellen dat zijn mama overleden was.”

Het kleintje heeft geen papa en nu moest Andrea hem zeggen dat hij ook geen mama meer had. Andrea vertelde: “Natuurlijk moest hij huilen. Hoe kan je zoiets voorzichtig uitleggen aan een elfjarige? Voor een kind bestaat er niets erger dan zo’n bericht.”

Onwaarschijnlijke wending

Andrea ging twee dagen later naar het ziekenhuis om de bezittingen van haar zus op te halen. Het ging onder andere om haar portemonnee, een foto van haar zoontje en de sleutels van haar woning.

Andrea verliet het ziekenhuis en toen ze in de supermarkt was, kreeg ze nog een telefoontje van het ziekenhuis. Er was een pijnlijke vergissing gebeurd.

De stem aan de andere kant van de lijn vroeg of ze even kon gaan zitten. Er was een vreselijke vergissing gemaakt. De stem zei: “Uw zus is helemaal niet overleden. Ze stelt het goed.”

Aanvankelijk was Andrea uiteraard dolgelukkig en opgelucht toen ze het hoorde. Maar anderzijds kan ze niet begrijpen hoe deze verschrikkelijke vergissing kon gebeuren.

Verontschuldigingen

De excuses van het ziekenhuis wegen niet op tegen het verdriet en de rouw die de familie twee dagen lang moest ondergaan. Ze dachten dat de vrouw overleden was en waren al bezig met het regelen van de uitvaart.

De vrouw zelf stelt het ondertussen heel wat beter en ligt niet meer op de afdeling intensieve zorgen.

Een woordvoerder van het ziekenhuis bood later nogmaals excuses aan. “Wij betreuren deze tragische verwarring ten zeerste.” Volgens de woordvoerder was de vergissing te wijten aan een menselijke fout in het administratieve proces.

Onze gedachten zijn bij deze familie en we wensen de moeder veel beterschap toe!

Lees verder

Economie

Fans Meilandjes geschokt om ingrijpende uitspraak Martien

Elke maandag vanaf 29 augustus is het nieuwe seizoen van Chateau Meiland al even te zien op SBS6. Het zevende seizoen alweer. Hoeveel seizoenen de Meilandjes nog gaan maken, weten ze nog niet precies, al zeggen ze wel: “Als de kijkcijfers instorten, stoppen we.” Maar Martien heeft méér laten doorschemeren over de toekomst. Een mededeling die de fans niet leuk zullen vinden.

Chateau Meiland is al een paar jaar een groot succes. Inmiddels speelt de serie zich niet meer af in Frankrijk, maar gewoon in Nederland. De kinderen komen ook in hun nieuwe optrekje nog vaak buurten. Ook als er geen camera’s zijn, zijn de kinderen bijna dagelijks te vinden in het huis van hun ouders. “We hebben ook gezegd, we gaan hier niet meer weg, we gaan niet meer verhuizen”, aldus Martien.

Groot hek om tuin

Martien en Erica zitten nu dus eindelijk op hun plek. Om hun tuin heen staat een goed hek. “Hierdoor hebben we geen last van fans.” Iets wat Martien een “verrijking” noemt. Maar of hij deze fans in de toekomst houdt, is de grote vraag, blijkens zijn opmerkingen tegen Veronica Superguide.

Over 5 jaar

Martien weet in ieder geval wat ze gaan doen, mochten ze minder populair worden. “Zolang wij ver boven het miljoen scoren, blijven we doorgaan. Maar over 5 jaar bestaat Chateau Meiland niet meer, hoor. Dan ben ik lekker met de kleinkinderen bezig, misschien hebben Montana en Dirk dan ook wel een kind.”

Bron: Tips en Weetjes

Lees verder

Economie

Politie beukt deur in bij woning Samantha (Barbie) de Jong

Dat het niet goed gaat met Samantha de Jong is al even duidelijk. Recentelijk werd de voormalig realityster nog gespot in een s*ksclub waar ze zichzelf aanbood aan de aanwezige mannen.

Nu schijnen en er weer grote problemen te zijn. Op het gebied van relaties kunnen we de activiteiten van Barbie niet eens meer bijhouden. Regelmatig wisselt ze van partner, wordt ze door haar vriendje de deur uitgezet en ga zo maar verder. Ieder zijn ding, maar alles wijst er vooral op dat de Oh Oh Cherso- deelneemster onwijs diep in de problemen zit. Vandaag is er weer een dieptepuntje voor Samantha bekendgemaakt.

De deur eruit gebeukt
Juicekanaal Reality_FBI deelt een bericht dat bij Barbie de deur van haar woning eruit is gebeukt door de politie. “Weet iemand wat er is gebeurd?” Staat er onder het bericht.

Stilte
Het viel haar volgers al op dat de realityster verdacht stil was op Instagram. De afgelopen periode konden haar volgers zo goed als dagelijks genieten van wat Barbie zoal bezighield, maar er is al een tijd niets meer gepost. Nog voor hier iets over gezegd kon worden, werd het nieuws naar buiten gebracht dat er een politie-inval zou hebben plaatsgevonden bij het huis van Samantha.

Machtiging tot binnentreden
Omdat ze de deur niet opendeed is er besloten om de deur in te beuken. De politie had een machtiging tot binnentreden van de woning, maar waarom is niet duidelijk. Ook zou haar vriendin Nancy (bekend van het programma Echte Meisjes) een bezoekje van de politie hebben gekregen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Mark Rutte gaat geld weggeven

Mark Rutte heeft net als (bijna) alle Nederlanders 190 euro energiecompensatie gekregen. Hij heeft het geld echter niet nodig en gaat het doneren aan…de Egelopvang in Den Haag. Dat heeft Rutte gisteren bij het programma Gesprek met de minister-president gezegd.

Mark Rutte gaat geld weggeven

Egelopvang
Rutte is ”erg voor de egelopvang”, zo zegt hij tegen presentator Xander van der Wulp. ”Ik weet eigenlijk niet of het in Den Haag zit, maar ik heb begrepen dat er wel eentje in de buurt zit.” Rutte geeft naar eigen zeggen veel aan goede doelen en werd recent door een collega gewezen op de egelopvang.

De egel schijnt het moeilijk te hebben. Drieka Rog, bestuurslid bij de opvang, zegt er het volgende over: ”10 jaar geleden waren er zo’n 350 egels in de regio. Nu zijn het er nog maar 220. De opvang kan het geld goed gebruiken, want er worden momenteel maar liefst 32 egels verzorgd.

Geld genoeg
De premier doet de donatie uit eigen beweging. ”Ik heb geen kinderen en heb lage kosten, dus ik heb dat geld niet nodig. Ik verdien een mooi salaris. Maar er zijn ook Tweede Kamerleden die niet zo veel verdienen. Die hebben dat geld wellicht hard nodig. Iedereen mag zelf bepalen wat hij of zij ermee doet.”

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Trending