Connect with us

Economie

Jongen duwt BMW die hij van ouders kreeg in rivier omdat hij Jaguar wilde.

Sommige jongeren hebben in hun leven al zo veel gekregen dat ze arrogant worden en ondankbaar zijn voor geschenken waarvan anderen alleen maar kunnen dromen. We kennen allemaal wel dat ene kind dat alles heeft, maar nooit gelukkig is. Het laatste verhaal dat aan de oppervlakte kwam, gaat over een jongeman die zo ontevreden was met een auto die hij gekregen had, dat hij hem in de rivier duwde.

Verwend

De man genaamd Akash zou de gloednieuwe BMW in de rivier geduwd hebben omdat hij niet groot genoeg was naar zijn zin.

De auto werd in het water geduwd in Yamunanagar in het noorden van India, en moest met een kraan uit het water gehaald worden. Dat meldt Fox News.

De politie verklaarde:

“De jongen was arrogant en zei dat hij een Jaguar wilde omdat een BMW een beetje te klein was voor hem en zijn vrienden. We doen een vooronderzoek, maar dit lijkt een persoonlijke kwestie. We zullen handelen volgens de wet.”

De vader van de jongeman liet weten: “Ik wilde mijn zoon een verjaardagscadeau geven. We konden ons alleen maar een BMW veroorloven, terwijl hij bleef aandringen om een Jaguar te krijgen. Hij zei dat de auto te klein was, maar wij dachten dat het wel oké was. We hadden ons nooit durven inbeelden dat hij zoiets zou doen.”

Misschien moeten deze ouders hun zoon maar eens zeggen dat hij vanaf nu mag beginnen werken en sparen om zelf een Jaguar te kopen en ondertussen op de fiets mag rijden.