-

Economie

Jongen duwt BMW die hij van ouders kreeg in rivier omdat hij Jaguar wilde.

Sommige jongeren hebben in hun leven al zo veel gekregen dat ze arrogant worden en ondankbaar zijn voor geschenken waarvan anderen alleen maar kunnen dromen. We kennen allemaal wel dat ene kind dat alles heeft, maar nooit gelukkig is. Het laatste verhaal dat aan de oppervlakte kwam, gaat over een jongeman die zo ontevreden was met een auto die hij gekregen had, dat hij hem in de rivier duwde.

Verwend

De man genaamd Akash zou de gloednieuwe BMW in de rivier geduwd hebben omdat hij niet groot genoeg was naar zijn zin.

De auto werd in het water geduwd in Yamunanagar in het noorden van India, en moest met een kraan uit het water gehaald worden. Dat meldt Fox News.

De politie verklaarde:

“De jongen was arrogant en zei dat hij een Jaguar wilde omdat een BMW een beetje te klein was voor hem en zijn vrienden. We doen een vooronderzoek, maar dit lijkt een persoonlijke kwestie. We zullen handelen volgens de wet.”

De vader van de jongeman liet weten: “Ik wilde mijn zoon een verjaardagscadeau geven. We konden ons alleen maar een BMW veroorloven, terwijl hij bleef aandringen om een Jaguar te krijgen. Hij zei dat de auto te klein was, maar wij dachten dat het wel oké was. We hadden ons nooit durven inbeelden dat hij zoiets zou doen.”

Misschien moeten deze ouders hun zoon maar eens zeggen dat hij vanaf nu mag beginnen werken en sparen om zelf een Jaguar te kopen en ondertussen op de fiets mag rijden.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder