-

Economie

Influencer (35) wordt verliefd op stiefzoon (20), nu is ze in verwachting.

Een influencer (35) besloot om van haar echtgenoot te scheiden. Ze was echter niet lang vrijgezel, want ze werd tot over haar oren verliefd op haar stiefzoon (20). Nu kondigde ze bizar nieuws aan. De vrouw is namelijk in verwachting.

‘Zat om het te verbergen’

Marina Balmasheva schreef onlangs op haar Instagram: “Ik ben het zat om het te verbergen. Ik weet dat het vroeg is, maar de hartslag-echo komt eraan.” De vader is Vladimir, haar stiefzoon. Marina voedde de jongen op sinds hij zeven jaar oud was. Ze had toen een relatie met zijn papa Alexey Shavyrin, maar tijdens hun huwelijk werd ze stapelverliefd op Vladimir.

Affaire

De ex-man van zijn eigen schoondochter en binnenkort dus ook opa, is niet blij met het nieuws. De man vertelde: “Ze heeft mijn zoon verleid. Vladimir had nooit eerder een vriendin.” Tijdens hun huwelijk ontdekte de man dat zijn vrouw vreemdging met zijn zoon. Daarover vertelde Alexey: “Ik zou haar een affaire hebben vergeven, maar niet als het met mijn zoon is.” De man besloot om de scheiding aan te vragen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

У меня сегодня что-то не клеится. Если были в Сторис, то знаете. Так вот: одна из бед- разморозился старый холодильник. И , среди прочих продуктов, очень странно выглядит(пахнет) кусочек форели. Отдала его котам. А они есть отказались. Вот сижу и думаю: мы часто поступаем с нашими вещами и жизнью, как с этой рыбой. Я оставила её на потом. По принципу: не всё вкусное слопать сразу. И что в итоге? Она пропала. И даже котам она не нужна. Мы покупаем какие-то дорогие вещи. Одежду на выход. Она висит в шкафу. А мы всё ждём этого момента, когда он будет подходящий. А потом , мало ли в жизни, всё! Нет уже нас. И наши вещи, которые мы так берегли никому на хрен не будут нужны… Как и наша жизнь: я сейчас поживу для всех, а потом для себя. А потом будет как с куском рыбы, которая дорогая, но валяется на полу, так как никому она не по вкусу…

Een bericht gedeeld door Марина Балмашева (@marina_balmasheva) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Мне тут дошло на днях о своей беременности – прочтите до конца. 21 марта я прошла обучение Access Bars и даже, в процессе, мне сделали две сессии. Смешно ли? Глупо? Это не волшебство. Что в итоге у меня : спустя ровно два месяца после обучения , 22 мая я узнаю о маленьком зёрнышке, что живет во мне. Я не лечилась. Поменяла мужика? Не спорю. Но уже прилично времени прошло. А забеременела сразу после сессии. Совпадение? Для меня нет. Нашей горошинке перчика уже 6 недель. 7,7 мм( крупняшка). Сердце бьется… ? Кто-то скажет волшебство. Совпадение. На самом деле это просто точки на вашем теле. И работа с ними. Если вы ни разу не слышали о такой технике, то всё доступно у @lusechek или в ее рабочем аккаунте @total__access (всё расскажет??). Если хотите быть мамой – Люда научит как убрать установки. Хотите решить финансовые проблемы или в отношениях? Она тоже сможет помочь?? ✔️Access Bars – это уникальная техника, которая помогает снять блоки, расслабиться. Вырвать проблемы с корнем из личной жизни. При этом это происходит быстро и легко. Убираются психологические заглушки и установки. ??Сессии Аксесс позволяют легко изменить то, что вы не могли изменить долгие годы, расширить диапазон вашего выбора и возможностей.? Сейчас есть классная возможность попасть к ней на обучение?? ❗️21.06 – обучение Access Bars в Краснодаре ❗️12.07 – в Ялте ⠀ Чтобы записаться, пишите в Директ -> @lusechek или в ее рабочий аккаунт @total__access ?

Een bericht gedeeld door Марина Балмашева (@marina_balmasheva) op

Economie

Vrouw gaf een dakloze man en zijn hond boterhammen – en het veranderde alles

Het was een koude ochtend toen ik een dakloze man zijn hond zag voeden met zijn eigen eten. Dit hartverscheurende tafereel raakte me diep en inspireerde me om in actie te komen.

Ik besloot mijn boterhammen met hem te delen, een kleine daad van vriendelijkheid die uiteindelijk een reeks gebeurtenissen in gang zette die mijn leven voorgoed veranderden.

Het Begin van de Hulp

Nadat ik de man mijn boterhammen had gegeven, voelde ik de behoefte om meer voor hem te doen. Ik begon regelmatig voedsel en kleding voor hem mee te nemen. Het voelde goed om een verschil te maken in zijn leven en om te zien hoe een beetje hulp een grote impact kon hebben. Mijn acties werden een gewoonte; ik bracht hem warme jassen, truien en andere benodigdheden om de kou te bestrijden.

Problemen Thuis

Terwijl ik steeds meer betrokken raakte bij het helpen van deze dakloze man, begon mijn man mijn inspanningen met argwaan te bekijken. Hij zag de extra mannenkleding in huis en begon vragen te stellen. Mijn uitleg dat ik simpelweg een dakloze man hielp, werd niet geloofd. Hij verdacht me ervan een affaire te hebben met de man die ik hielp.

Jaloerse Wanen

De wantrouwen van mijn man escaleerde snel. Hij raakte geobsedeerd door het idee dat ik hem bedroog. Zijn jaloezie nam zulke extreme vormen aan dat hij besloot de stad door te zoeken naar daklozen, met als doel hen van hun plekken te verdrijven. Zijn acties werden steeds agressiever en ik begon me zorgen te maken over zijn geestelijke gezondheid.

De Confrontatie

Op een dag, na weken van zoeken, vond mijn man de dakloze man die ik had geholpen. Wat er daarna gebeurde, was schokkend en veranderde mijn leven voorgoed. Mijn man confronteerde de dakloze man op een agressieve manier, wat leidde tot een fysieke schermutseling. Ik werd midden in deze situatie getrokken, gedwongen om tussen beiden te komen om erger te voorkomen.

Levensveranderende Beslissingen

Deze confrontatie dwong me om na te denken over mijn relatie en de invloed van mijn acties op mijn persoonlijke leven. Het werd duidelijk dat mijn man niet alleen mijn goede bedoelingen verkeerd begreep, maar dat zijn gedrag ook schadelijk en onhoudbaar was. Ik moest een moeilijke beslissing nemen om mijn eigen welzijn en dat van degenen om me heen te beschermen.

Het Resultaat van Mijn Acties

Ik besloot om mijn man te verlaten en mijn hulp aan daklozen voort te zetten zonder zijn negatieve invloed. Deze ervaring opende mijn ogen voor de ernstige problemen waarmee daklozen dagelijks worden geconfronteerd en inspireerde me om een actievere rol te spelen in het bieden van hulp. Ik begon vrijwilligerswerk te doen bij lokale opvangcentra en sloot me aan bij organisaties die zich inzetten voor daklozenzorg.

Een Nieuwe Weg

Het verlaten van mijn man was een van de moeilijkste beslissingen die ik ooit heb moeten nemen, maar het was noodzakelijk voor mijn geestelijke en emotionele gezondheid. Het stelde me in staat om me volledig te richten op mijn passie om anderen te helpen. De ervaring leerde me ook waardevolle lessen over de complexiteit van menselijke relaties en de impact van jaloezie en wantrouwen.

De Belangrijkheid van Empathie en Begrip

Deze gebeurtenissen benadrukten de noodzaak van empathie en begrip, niet alleen voor degenen die direct hulp nodig hebben, zoals daklozen, maar ook binnen onze eigen persoonlijke relaties. Het is belangrijk om open te communiceren en niet overhaast conclusies te trekken die gebaseerd zijn op jaloezie of wantrouwen.

Reflectie en Vooruitgang

Terugkijkend op deze periode in mijn leven, realiseer ik me hoeveel ik heb geleerd over mezelf en de wereld om me heen. Ik heb ontdekt hoe krachtig kleine daden van vriendelijkheid kunnen zijn en hoe belangrijk het is om door te zetten, zelfs wanneer de omstandigheden moeilijk zijn. Mijn betrokkenheid bij daklozenhulp heeft niet alleen de levens van anderen verbeterd, maar ook mijn eigen leven verrijkt op manieren die ik nooit had kunnen voorspellen.

Conclusie

Mijn ervaring met het helpen van een dakloze man begon met een simpele daad van vriendelijkheid en leidde tot een reeks gebeurtenissen die mijn leven ingrijpend veranderden. Het confronteerde me met de donkere kanten van jaloezie en wantrouwen in persoonlijke relaties en dwong me moeilijke beslissingen te nemen voor mijn eigen welzijn. Uiteindelijk bracht het me op een pad van empathie en actie, waar ik leerde dat echte verandering begint met kleine, oprechte gebaren.

Het verhaal van hoe ik een dakloze man hielp en de daaropvolgende reacties van mijn man benadrukken de impact die onze acties kunnen hebben op ons leven en dat van anderen. Het is een herinnering dat, zelfs in de meest uitdagende situaties, vriendelijkheid en medeleven de kracht hebben om positieve verandering teweeg te brengen.

Lees verder