-

Economie

Influencer (35) wordt verliefd op stiefzoon (20), nu is ze in verwachting.

Een influencer (35) besloot om van haar echtgenoot te scheiden. Ze was echter niet lang vrijgezel, want ze werd tot over haar oren verliefd op haar stiefzoon (20). Nu kondigde ze bizar nieuws aan. De vrouw is namelijk in verwachting.

‘Zat om het te verbergen’

Marina Balmasheva schreef onlangs op haar Instagram: “Ik ben het zat om het te verbergen. Ik weet dat het vroeg is, maar de hartslag-echo komt eraan.” De vader is Vladimir, haar stiefzoon. Marina voedde de jongen op sinds hij zeven jaar oud was. Ze had toen een relatie met zijn papa Alexey Shavyrin, maar tijdens hun huwelijk werd ze stapelverliefd op Vladimir.

Affaire

De ex-man van zijn eigen schoondochter en binnenkort dus ook opa, is niet blij met het nieuws. De man vertelde: “Ze heeft mijn zoon verleid. Vladimir had nooit eerder een vriendin.” Tijdens hun huwelijk ontdekte de man dat zijn vrouw vreemdging met zijn zoon. Daarover vertelde Alexey: “Ik zou haar een affaire hebben vergeven, maar niet als het met mijn zoon is.” De man besloot om de scheiding aan te vragen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

У меня сегодня что-то не клеится. Если были в Сторис, то знаете. Так вот: одна из бед- разморозился старый холодильник. И , среди прочих продуктов, очень странно выглядит(пахнет) кусочек форели. Отдала его котам. А они есть отказались. Вот сижу и думаю: мы часто поступаем с нашими вещами и жизнью, как с этой рыбой. Я оставила её на потом. По принципу: не всё вкусное слопать сразу. И что в итоге? Она пропала. И даже котам она не нужна. Мы покупаем какие-то дорогие вещи. Одежду на выход. Она висит в шкафу. А мы всё ждём этого момента, когда он будет подходящий. А потом , мало ли в жизни, всё! Нет уже нас. И наши вещи, которые мы так берегли никому на хрен не будут нужны… Как и наша жизнь: я сейчас поживу для всех, а потом для себя. А потом будет как с куском рыбы, которая дорогая, но валяется на полу, так как никому она не по вкусу…

Een bericht gedeeld door Марина Балмашева (@marina_balmasheva) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Мне тут дошло на днях о своей беременности – прочтите до конца. 21 марта я прошла обучение Access Bars и даже, в процессе, мне сделали две сессии. Смешно ли? Глупо? Это не волшебство. Что в итоге у меня : спустя ровно два месяца после обучения , 22 мая я узнаю о маленьком зёрнышке, что живет во мне. Я не лечилась. Поменяла мужика? Не спорю. Но уже прилично времени прошло. А забеременела сразу после сессии. Совпадение? Для меня нет. Нашей горошинке перчика уже 6 недель. 7,7 мм( крупняшка). Сердце бьется… ? Кто-то скажет волшебство. Совпадение. На самом деле это просто точки на вашем теле. И работа с ними. Если вы ни разу не слышали о такой технике, то всё доступно у @lusechek или в ее рабочем аккаунте @total__access (всё расскажет??). Если хотите быть мамой – Люда научит как убрать установки. Хотите решить финансовые проблемы или в отношениях? Она тоже сможет помочь?? ✔️Access Bars – это уникальная техника, которая помогает снять блоки, расслабиться. Вырвать проблемы с корнем из личной жизни. При этом это происходит быстро и легко. Убираются психологические заглушки и установки. ??Сессии Аксесс позволяют легко изменить то, что вы не могли изменить долгие годы, расширить диапазон вашего выбора и возможностей.? Сейчас есть классная возможность попасть к ней на обучение?? ❗️21.06 – обучение Access Bars в Краснодаре ❗️12.07 – в Ялте ⠀ Чтобы записаться, пишите в Директ -> @lusechek или в ее рабочий аккаунт @total__access ?

Een bericht gedeeld door Марина Балмашева (@marina_balmasheva) op

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder