Connect with us

Economie

Hoera! Prachtig zomerweer op komst.

Nog even op de tanden bijten en het is eindelijk echt zomer! Het onweer en de regenbuien zullen binnenkort plaats maken voor een stralend zonnetje. Het aankomende weekend is het op de meeste plaatsen in het land droog en daarna kan het kwik zelfs oplopen tot 30 graden.

In het weekend mogen we ons opmaken voor heel wat zon. De maxima schommelen zaterdag rond de 22 graden. Zondag zou dat 24 graden zijn. Vanaf dinsdag gaat de temperatuur nog meer stijgen. Dan wordt het in het zuiden plaatselijk tot 30 graden. In de rest van het land is het met 25 graden ook zeer aangenaam zomerweer. Het is belangrijk om je goed in te smeren. Weeronline waarschuwt dat de zon erg krachtig is met zonkracht 7.

Vanaf 20 juni om 23:53 uur begint ook de astronomische zomer, die duurt tot 22 september 15:30 uur.