Connect with us

Economie

Grote broer houdt babyzusje voor het eerst vast en zingt ‘What a Wonderful World’.

De liefde van broers en zussen is iets heel bijzonders. Ze steunen je door dik en dun. Vandaar dat het zo belangrijk is om de liefde van je broers en zussen te waarderen en te koesteren. Maar zoals we allemaal weten, is dat soms gemakkelijker gezegd dan gedaan!

De video hieronder ging viraal om een goede reden. We maken kennis met een kleine jongen die zijn babyzusje voor het eerst mag vasthouden. En hij laat haar op een schattige manier weten dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. Hij zal altijd over haar waken!

De kleine meisje heeft een geweldige grote broer, al zal ze dat nog niet meteen beseffen. De jongen zal er zonder twijfel alles aan doen om haar altijd te steunen. Vanaf dat één toont hij hoeveel hij van haar houdt en dat hij er altijd zal zijn voor haar.

Mama was tot tranen toe geroerd toen ze het vertederende moment filmde.

De liefde straalt uit zijn ogen en stem terwijl grote broer het prachtige lied ‘What a Wonderful World’ voor zijn kleine zusje zingt.

Bekijk het hartverwarmend moment hieronder en deel dit met je vrienden!