-

Economie

Grote broer houdt babyzusje voor het eerst vast en zingt ‘What a Wonderful World’.

De liefde van broers en zussen is iets heel bijzonders. Ze steunen je door dik en dun. Vandaar dat het zo belangrijk is om de liefde van je broers en zussen te waarderen en te koesteren. Maar zoals we allemaal weten, is dat soms gemakkelijker gezegd dan gedaan!

De video hieronder ging viraal om een goede reden. We maken kennis met een kleine jongen die zijn babyzusje voor het eerst mag vasthouden. En hij laat haar op een schattige manier weten dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. Hij zal altijd over haar waken!

De kleine meisje heeft een geweldige grote broer, al zal ze dat nog niet meteen beseffen. De jongen zal er zonder twijfel alles aan doen om haar altijd te steunen. Vanaf dat één toont hij hoeveel hij van haar houdt en dat hij er altijd zal zijn voor haar.

Mama was tot tranen toe geroerd toen ze het vertederende moment filmde.

De liefde straalt uit zijn ogen en stem terwijl grote broer het prachtige lied ‘What a Wonderful World’ voor zijn kleine zusje zingt.

Bekijk het hartverwarmend moment hieronder en deel dit met je vrienden!

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder