-

Grappig

Grap van de dag: 85-jarige man is krachtpatser in bed.

De 85-jarige Roger trouwde met de bloedmooie 25-jarige Jenny.

Gezien de gezegende leeftijd van haar echtgenoot besluit de bruid dat het beter is om de huwelijksnacht in aparte kamers door te brengen. Een hele nacht samen slapen zou de oude man immers te veel kunnen worden.

Middenin de huwelijksnacht wordt er op de deur geklopt. Ze staat op en laat haar echtgenoot binnen – klaar voor de liefde.

Ze delen een geweldig moment tussen de lakens. Daarop gaat Roger terug naar zijn kamer en Jenny maakt zich klaar om te gaan slapen.

Een paar minuten later hoort Jenny dat er opnieuw op de deur geklopt wordt. Tot haar grote verbazing staat Roger voor de deur en geeft aan dat hij opnieuw “klaar” is. Jenny is verrast, maar de twee bedrijven opnieuw de liefde.

Als ze klaar zijn, kust Roger zijn bruid en gaat naar zijn kamer. Precies wanneer Jenny uitgeput in slaap wil vallen, staat Roger weer voor de deur, zo kwiek en scherp als een 25-jarige en de twee duiken nog een keertje tussen de lakens.

Als hij haar voor de derde keer wil verlaten, zegt ze hem: “Ik ben diep onder de indruk van je viriliteit, Roger. Ik heb geslapen met mannen die veel jonger zijn dan jij en die konden het maar een keertje. Je bent echt een raket in bed!”

Roger kijkt een beetje beschaamd en zegt: “Dus je bedoelt dat ik hier vandaag al eerder ben geweest?”

Grappig

Strandgangers in paniek als er plotseling wild everzwijn uit de zee komt.

Strandgangers in het noorden van Duitsland waren in paniek toen ze plotseling een wild everzwijn in de Baltische Zee zagen zwemmen.

Beelden van het tafereel tonen hoe het zwijn met zijn oortjes en snuit boven water komt piepen. Verschillende mensen op het Schonhagen Strand krijsten het uit: “Rennen!” Maar een vrouw lijkt onbevreesd en wijst het naderende zwijn rustig aan voor haar dochter.

Het everzwijn leek zich niet te storen aan de mensen en rende vrolijk door de mensenmassa op het strand.

Wilde everzwijnen staan erom bekend dat ze kunnen zwemmen. Vorige jaar was er nog een groep everzwijnen die verschillende kilometers door de Malacca Straat van Indonesië naar Maleisië zwommen en daar de lokale boeren terroriseerden. Wilde everzwijnen komen vaak voor in Duitsland en veroorzaken wel vaker tumult. Onlangs doken er beelden op van een naakte toerist die achter een everzwijn rende die met zijn spulletjes aan de haal was gegaan.

Lees verder