Connect with us

Funny

Grap van de dag: 85-jarige man is krachtpatser in bed.

De 85-jarige Roger trouwde met de bloedmooie 25-jarige Jenny.

Gezien de gezegende leeftijd van haar echtgenoot besluit de bruid dat het beter is om de huwelijksnacht in aparte kamers door te brengen. Een hele nacht samen slapen zou de oude man immers te veel kunnen worden.

Middenin de huwelijksnacht wordt er op de deur geklopt. Ze staat op en laat haar echtgenoot binnen – klaar voor de liefde.

Ze delen een geweldig moment tussen de lakens. Daarop gaat Roger terug naar zijn kamer en Jenny maakt zich klaar om te gaan slapen.

Een paar minuten later hoort Jenny dat er opnieuw op de deur geklopt wordt. Tot haar grote verbazing staat Roger voor de deur en geeft aan dat hij opnieuw “klaar” is. Jenny is verrast, maar de twee bedrijven opnieuw de liefde.

Als ze klaar zijn, kust Roger zijn bruid en gaat naar zijn kamer. Precies wanneer Jenny uitgeput in slaap wil vallen, staat Roger weer voor de deur, zo kwiek en scherp als een 25-jarige en de twee duiken nog een keertje tussen de lakens.

Als hij haar voor de derde keer wil verlaten, zegt ze hem: “Ik ben diep onder de indruk van je viriliteit, Roger. Ik heb geslapen met mannen die veel jonger zijn dan jij en die konden het maar een keertje. Je bent echt een raket in bed!”

Roger kijkt een beetje beschaamd en zegt: “Dus je bedoelt dat ik hier vandaag al eerder ben geweest?”