-

Diertjes

Golden Retriever is dol op de postbode, hun dagelijkse routine gaat viral.

De relatie tussen honden en postbodes is niet altijd goed. Heel wat postbodes lopen op de tippen van hun tenen naar de voordeur als ze weten dat er een hond is. Honden willen natuurlijk hun baasjes beschermen en daarom beginnen ze vaak luid te blaffen wanneer er een vreemde persoon aankomt.

Het is wellicht een misvatting dat bezorgers en honden niet de beste vrienden zouden zijn. En dat is precies wat deze zesjarige Golden Retriever genaamd Pippin ons laat zien.

Pippin woont samen met haar familie in de Amerikaanse staat South Carolina. De vriendelijke hond vindt het geweldig wanneer de postbode langskomt. De viervoeter vindt het zo leuk, dat haar eigenares besloot om haar routine te filmen.

Aanvankelijk verliep het allemaal een beetje stroef. Een postbode durfde zelfs niet uit zijn busje te stappen omdat Pippin zo luid blafte. Tijdens een andere gelegenheid had Pippin even misbruik gemaakt van de situatie door een broodje uit het busje te ritsen. Ondanks haar schattigheid hadden heel wat postbodes bang van haar.

Maar de lieve hond was gewoon vriendelijk, wellicht zelfs ietsje te vriendelijk. Haar familie besloot om hun hond een beetje manieren te leren, zodat ze zich beter zou gedragen in de buurt van postbodes. De postbode die niet uit zijn busje durfde te stappen, kreeg meer en meer vertrouwen.

De hond werd voorzichtig voorgesteld aan de postbode. Pippin was nu kalm en de postbode was opgelucht dat ze nu vriendjes konden worden. En ondertussen zijn ze inderdaad de beste vrienden geworden.

Pippin is in de zevende hemel wanneer de postbode eraan komt!

Hoe zit het eigenlijk met jouw dieren? Zijn zij ook zo dol op de postbode? Of totaal niet? Laat van je horen in de reacties!

Diertjes

Een alligator sleept een vrouw van 85 jaar mee de dood in terwijl ze probeert haar hond te beschermen

Een nieuwe video toont het angstaanjagende moment waarop een alligator naar een vrouw sprong die haar hond uitliet bij een meer in haar gemeenschap in Florida, haar de dood in slepend.

De afschuwelijke gebeurtenis, vastgelegd op video die door Inside Edition werd verkregen, ontvouwde zich voor een buurman die wanhopig 911 belde terwijl ze probeerde de vrouw te helpen. Maar het was te laat.

Gloria Serge, 85, stierf nadat ze was doodgebeten door de 10-voet lange alligator toen ze op maandag haar geliefde hond Trooper uit de klauwen van het reptiel probeerde te redden.

De hond van Serge overleefde de aanval, maar de alligator werd later gevangen en geëuthanaseerd.

Serge’s laatste momenten werden vastgelegd op een wildcamera in de Spaanse Lakes Fairways retirement community in Fort Pierce, Florida.

Ze is te zien terwijl ze langs het meer loopt met haar hond, waarna de alligator boven water komt en vervolgens naar het tweetal uithaalt.

Serge probeerde de hond weg te krijgen bij de kaken van de alligator, maar het reptiel greep haar in plaats daarvan en sleepte haar het meer in.

Haar bange buurman Carole Thomas, 76, vertelde Inside Edition dat ze de vrouw probeerde te helpen terwijl ze aan de telefoon was met 911.

“Er is een vrouw in het meer. De alligator heeft haar!”

Terwijl het gesprek zich ontvouwde, raakte de buurman meer van streek toen ze de vrouw niet meer boven water zag komen.

“Ik denk dat ze weg is, oh mijn God,” huilt Thomas in de telefoon.

Thomas zei dat ze een stok haalde om de vrouw naar het land te proberen trekken, maar ze zei: “Ik had haar hoe dan ook niet eerder kunnen bereiken.”

“Het is vreselijk voor haar familie,” voegde Thomas eraan toe. “Het is gewoon vreselijk, vreselijk. En haar vrienden, ik sprak gisteren met een paar van haar vrienden die er kapot van zijn.”

Haar lichaam werd later uit het meer gehaald.

Plaatselijke bewoners vertelden Inside Edition dat de alligator een buurtattractie was die ze Henry noemden. Hij werd gevangen en geëuthanaseerd na de aanval.

De autoriteiten van Florida waarschuwen de bewoners om niet met hun huisdieren bij de vijvers en meren in de omgeving te wandelen.

Serge is de derde persoon die in Florida sinds juli vorig jaar door een alligator is gedood.

Wildlife-experts vonden de alligator op de bodem van de vijver en trokken hem uit het water, waarbij een ambtenaar te zien was die bovenop het reptiel zat.

Een andere oudere vrouw werd gedood door twee alligators nadat ze in juli 2022 in een vijver bij haar huis in het Boca Royale Golf and Country Club in Englewood was gevallen.

De vrouw, waarvan de identiteit niet bekend is, worstelde om boven water te blijven toen twee alligators naar haar

Bekijk de video: 

Lees verder