Connect with us

Diertjes

Golden Retriever is dol op de postbode, hun dagelijkse routine gaat viral.

De relatie tussen honden en postbodes is niet altijd goed. Heel wat postbodes lopen op de tippen van hun tenen naar de voordeur als ze weten dat er een hond is. Honden willen natuurlijk hun baasjes beschermen en daarom beginnen ze vaak luid te blaffen wanneer er een vreemde persoon aankomt.

Het is wellicht een misvatting dat bezorgers en honden niet de beste vrienden zouden zijn. En dat is precies wat deze zesjarige Golden Retriever genaamd Pippin ons laat zien.

Pippin woont samen met haar familie in de Amerikaanse staat South Carolina. De vriendelijke hond vindt het geweldig wanneer de postbode langskomt. De viervoeter vindt het zo leuk, dat haar eigenares besloot om haar routine te filmen.

Aanvankelijk verliep het allemaal een beetje stroef. Een postbode durfde zelfs niet uit zijn busje te stappen omdat Pippin zo luid blafte. Tijdens een andere gelegenheid had Pippin even misbruik gemaakt van de situatie door een broodje uit het busje te ritsen. Ondanks haar schattigheid hadden heel wat postbodes bang van haar.

Maar de lieve hond was gewoon vriendelijk, wellicht zelfs ietsje te vriendelijk. Haar familie besloot om hun hond een beetje manieren te leren, zodat ze zich beter zou gedragen in de buurt van postbodes. De postbode die niet uit zijn busje durfde te stappen, kreeg meer en meer vertrouwen.

De hond werd voorzichtig voorgesteld aan de postbode. Pippin was nu kalm en de postbode was opgelucht dat ze nu vriendjes konden worden. En ondertussen zijn ze inderdaad de beste vrienden geworden.

Pippin is in de zevende hemel wanneer de postbode eraan komt!

Hoe zit het eigenlijk met jouw dieren? Zijn zij ook zo dol op de postbode? Of totaal niet? Laat van je horen in de reacties!