Connect with us

Economie

Geslacht van baby Samantha de Jong is bekend.

Ondertussen is Samantha de Jong (30) veertien weken zwanger. Dat is een speciale mijlpaal, te meer omdat de oud-realityster eindelijk het geslacht van haar baby zal kennen.

De blondine zal zelf nog wel even moeten wachten om het te weten. Zondag volgt de grote onthulling. Bij een kiekje van haar groeiende buik schreef Barbie: “Zo trots, alles is goed met de baby. Ben vandaag precies 14 weken zwanger en de geslachtsbepaling is bekend.”

Zondag

De voormalig realityster gaat verder: “Mijn lieve vriendin die is mee geweest. Gerrit en ik en de rest moeten wachten tot zondag, dan wordt het bekendgemaakt wat het wordt. Alles is te zien in onze vlog aanstaande maandag.” Samantha deelt ook nog een video van haar echo: “Kan niet wachten tot je geboren bent, een broertje of een zusje.”