-

Economie

Geslacht van baby Samantha de Jong is bekend.

Ondertussen is Samantha de Jong (30) veertien weken zwanger. Dat is een speciale mijlpaal, te meer omdat de oud-realityster eindelijk het geslacht van haar baby zal kennen.

De blondine zal zelf nog wel even moeten wachten om het te weten. Zondag volgt de grote onthulling. Bij een kiekje van haar groeiende buik schreef Barbie: “Zo trots, alles is goed met de baby. Ben vandaag precies 14 weken zwanger en de geslachtsbepaling is bekend.”

Zondag

De voormalig realityster gaat verder: “Mijn lieve vriendin die is mee geweest. Gerrit en ik en de rest moeten wachten tot zondag, dan wordt het bekendgemaakt wat het wordt. Alles is te zien in onze vlog aanstaande maandag.” Samantha deelt ook nog een video van haar echo: “Kan niet wachten tot je geboren bent, een broertje of een zusje.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder