Connect with us

Economie

Georgina Verbaan tot over haar oren verliefd.

Het heeft even geduurd vooraleer Georgina Verbaan (40) en Maartje Wortel (37) eerlijk waren over hun gevoelens. Maar ondertussen is het echte liefde. Verbaan deelde een schattige kiekje met haar vriendin en daarop is te zien dat ze tot over haar oren verliefd is.

De actrice en Maartje brachten het weekend met elkaar door. Georgina wil er niet te veel woorden aan kwijt. Het romantisch kiekje van hun tweetjes zegt meer dan duizend woorden. Haar volgers kunnen er alvast geen genoeg van krijgen. Zo schreef iemand: “Wow, jullie stralen.” Een andere volger merkte op: “Verliefd zijn geeft een stralend beeld zoals je ziet.”

Uit de kast

Georgina gaf toe dat ze aanvankelijk niet aan zichzelf durfde toe te geven dat ze vooral op vrouwen viel. De actrice legde in Vogue uit dat het belangrijk is om mensen te hebben met wie je je kunt identificeren. Georgina vertelde: “Voor mijn gevoel had je vroeger alleen Suzanne Klemann. Ik moest blijkbaar de veertig naderen voor ik aan mezelf durfde toe te geven dat ik niet simpelweg op mannen én vrouwen val, maar toch vooral op vrouwen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op