-

Economie

Fans kotsen boeren uit na foto.

Boer Geert Jan en boer Geert vonden misschien geen liefde in Boer zoekt Vrouw, maar wel elkaar. De twee boeren werden de beste vrienden. Onlangs hadden ze zelfs een dubbeldate! Geert Jan deelde op Instagram een kiekje van de date, maar daarmee haalde hij zich de woede van de trouwe fans op de hals.

Snoeiharde meningen

Op het kiekje zien we Geert Jan en Geert met hun arm om twee dames. Op de achtergrond staat een grote witte limousine. Ze steken hun duimen lachend uit naar de camera. Geert Jan schreef bij het plaatje: “Vandaag de twee G’s op pad met de wauwie’s.” Heel wat kijkers van het programma konden er niet om lachen. Het regende negatieve reacties en iedereen heeft wel een mening over de boeren.

Mislukte daters

Een social mediagebruiker schreef: “Hoop dat je echt een lieverd gaat vinden. Maar denk dat het niet werkt op deze manier. De vrouwen geilen op je bekendheid maar die loopt af.” Een andere fan vond: “Niveau gaat heel hard naar beneden zeg”, terwijl nog een andere volger opmerkte: “Deze kerels zijn geen knip voor de neus waard! Spelen met vrouwen!” Nee, de boeren hebben er helemaal gelegen bij de fans. Nog een andere persoon schreef: “Wat willen deze mannen nou bewijzen?” Een volger besloot zelfs om Geert Jan te ontvolgen naar aanleiding van de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag de twee G.s op pad met de wauwie.s

Een bericht gedeeld door Boer Geert Jan (@boergeertjan) op

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder