Connect with us

Economie

Fans kotsen boeren uit na foto.

Boer Geert Jan en boer Geert vonden misschien geen liefde in Boer zoekt Vrouw, maar wel elkaar. De twee boeren werden de beste vrienden. Onlangs hadden ze zelfs een dubbeldate! Geert Jan deelde op Instagram een kiekje van de date, maar daarmee haalde hij zich de woede van de trouwe fans op de hals.

Snoeiharde meningen

Op het kiekje zien we Geert Jan en Geert met hun arm om twee dames. Op de achtergrond staat een grote witte limousine. Ze steken hun duimen lachend uit naar de camera. Geert Jan schreef bij het plaatje: “Vandaag de twee G’s op pad met de wauwie’s.” Heel wat kijkers van het programma konden er niet om lachen. Het regende negatieve reacties en iedereen heeft wel een mening over de boeren.

Mislukte daters

Een social mediagebruiker schreef: “Hoop dat je echt een lieverd gaat vinden. Maar denk dat het niet werkt op deze manier. De vrouwen geilen op je bekendheid maar die loopt af.” Een andere fan vond: “Niveau gaat heel hard naar beneden zeg”, terwijl nog een andere volger opmerkte: “Deze kerels zijn geen knip voor de neus waard! Spelen met vrouwen!” Nee, de boeren hebben er helemaal gelegen bij de fans. Nog een andere persoon schreef: “Wat willen deze mannen nou bewijzen?” Een volger besloot zelfs om Geert Jan te ontvolgen naar aanleiding van de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag de twee G.s op pad met de wauwie.s

Een bericht gedeeld door Boer Geert Jan (@boergeertjan) op

Lees verder

Economie

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder

Economie

“Nieuwe trieste tegenslag voor zanger Frans Bauer: Lijdt aan kanker”

Enkele maanden na het herseninfarct van Mariska (46) heeft de familie Bauer weer zorgen om een ziek familielid. Dorus, de broer van Frans (48), lijdt aan kanker. Dat vertelt de zanger woensdag in ‘De Telegraaf’.

Fans van Frans kennen Dorus uit de diverse realityshows rond de familie. Ook runt de 54-jarige normaliter de fankraam bij concerten van zijn zes jaar jongere broertje. Volgens Frans heeft Dorus een goede prognose, maar wacht de familie nog op nieuws over een datum waarop hij geopereerd kan worden. Aan welke vorm van kanker Dorus Bauer lijdt, is niet bekend.

Begin januari werd Frans’ echtgenote Mariska getroffen door een herseninfarct. “Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, aldus Frans in de krant. “Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op. Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.”

Lees verder

Economie

Simon Keizer protesteert tegen Zwarte Piet: ‘Afschaffen’

Simon Keizer heeft zich niet populair gemaakt in Volendam. De zanger is namelijk fel tegenstander van Zwarte Piet. Dat men in zijn woonplaats nu heeft besloten de zwarte kindervriend af te schaffen, vindt Simon prachtig.

Het heeft even geduurd, maar het conservatieve vissersdorp Volendam heeft nu afscheid genomen van de traditionele Zwarte Piet. De meeste inwoners zijn hier niet blij mee, maar Simon wel. In de podcast De Leeuw Lult Verder zegt Simon dat Zwarte Piet niet normaal is.

Meer kleuren

De extreemlinkse Simon vindt overigens niet dat er geen enkele Zwarte Piet meer mag rondlopen. ”Er mag van mij best nog een zwarte piet tussen, maar dan wel tussen alle kleuren.”

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending