Connect with us

Economie

Fans kotsen boeren uit na foto.

Boer Geert Jan en boer Geert vonden misschien geen liefde in Boer zoekt Vrouw, maar wel elkaar. De twee boeren werden de beste vrienden. Onlangs hadden ze zelfs een dubbeldate! Geert Jan deelde op Instagram een kiekje van de date, maar daarmee haalde hij zich de woede van de trouwe fans op de hals.

Snoeiharde meningen

Op het kiekje zien we Geert Jan en Geert met hun arm om twee dames. Op de achtergrond staat een grote witte limousine. Ze steken hun duimen lachend uit naar de camera. Geert Jan schreef bij het plaatje: “Vandaag de twee G’s op pad met de wauwie’s.” Heel wat kijkers van het programma konden er niet om lachen. Het regende negatieve reacties en iedereen heeft wel een mening over de boeren.

Mislukte daters

Een social mediagebruiker schreef: “Hoop dat je echt een lieverd gaat vinden. Maar denk dat het niet werkt op deze manier. De vrouwen geilen op je bekendheid maar die loopt af.” Een andere fan vond: “Niveau gaat heel hard naar beneden zeg”, terwijl nog een andere volger opmerkte: “Deze kerels zijn geen knip voor de neus waard! Spelen met vrouwen!” Nee, de boeren hebben er helemaal gelegen bij de fans. Nog een andere persoon schreef: “Wat willen deze mannen nou bewijzen?” Een volger besloot zelfs om Geert Jan te ontvolgen naar aanleiding van de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag de twee G.s op pad met de wauwie.s

Een bericht gedeeld door Boer Geert Jan (@boergeertjan) op