Connect with us

Economie

Fajah Lourens stikjaloers op Yolanthe.

Jaren geleden was Fajah Lourens de baby van Goede Tijden Slechte Tijden. Daarna werd ze dj en nu is ze de Nederlandse fitnessgoeroe. De wereld leek aan haar voeten te liggen, maar er stond altijd één iemand in haar weg: Yolanthe Cabau van Kasbergen.

‘Arrogant’

Fajah speelde drie seizoenen lang de rol van Yasmin Fuentes in GTST. Ze had er altijd al van gedroomd om in de soap te acteren en beroemd te worden. Maar ze was het snel beu en in een online aflevering van Goede Tijden Zomer Tijden lieten ze weten dat ze wilde dat haar personage niet meer lang zou leven. Ze onthulde: “Ik wil eruit en ik wil dood. Dan is het zeker dat ik nooit meer terugkom. Ik had een soort arrogantie dat ik dacht Goede Tijden niet meer nodig te hebben.” Daar kreeg ze later echter veel spijt van.

Foute beslissing

Na haar afscheid van de soap solliciteerde ze voor verschillende rolletjes. Ze had echter weinig succes, want er was altijd iemand die met de rollen ging lopen. En die persoon was Yolanthe, die nog altijd in Onderweg naar Morgen acteerde. Daarover vertelde de brunette: “Alle audities die ik toen deed, daar was zij ook. En zij kreeg ze, omdat zij nog wel te zien was. Toen realiseerde ik dat ik de verkeerde beslissing had gemaakt. Uiteindelijk zijn dat allemaal leerprocessen in het leven.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial) op