Connect with us

Economie

Ex maakt Roy Donders compleet met de grond gelijk.

Roy Donders heeft nog bijna wekelijks contact met zijn ex Marvin Ophoof. Hun band leek nog goed, maar Marvin haalt in de media keihard uit naar Roy. Zo liet Marvin optekenen: “Ik vind dat hij aan het verslonzen is.”

Zo heeft Marvin ook een uitgesproken mening over de nieuwe look van Roy. Daarover zei hij aan weekblad Weekend: “Afschuwelijk! Dat vinden overigens veel meer mensen. Ik heb Roy er al een paar keer over aangesproken. Ik vind dat hij aan het verslonzen is. Dit is niet meer de Roy die ik ken.” Marvin vindt dat Roy een heel andere persoon geworden is. “Hij zegt dat-ie gewoon een andere look wilde, maar het zou ook zomaar kunnen dat hij zijn identiteit een beetje is kwijtgeraakt.”

Te vrouwelijk

Roy en Marvin waren jarenlang een gelukkig stelletje, maar nu zou Marvin niet meer voor hem vallen. Marvin onthulde: “Mijn vriend is een mannelijke jongen, dat vind ik heel fijn. Roy is best wel vrouwelijk en dat wil ik liever niet meer. Dan kun je net zo goed een relatie met een vrouw beginnen.”

Aandachttrekkerij

Marvin keurt ook zijn deelname aan het datingprogramma Lang Leve De Liefde af. De ex van Roy haalde hard uit: “Je zet jezelf dan toch in een soort etalage. Bovendien heeft zijn blind date zichzelf ook opgegeven via de tv, dan ben je in mijn ogen vooral dáármee bezig, in plaats van met de ware te vinden.”

Marvin vind het ook raar dat Roy meteen over kinderen begon met iemand die hij amper kende. “Wij hebben het er weleens over gehad, maar pas na drie jaar relatie. Toen ik het op tv zag, dacht ik: nou, jij bent lekker bezig, tijdens je eerste date al praten over een kinderwens. Dat is niet gezond.”