Connect with us

Economie

Erasmusstudenten bouwen illegaal feestje in Spanje en moeten daarna strand schoonmaken.

Bij heel wat mensen leefde de hoop dat we na de coronapandemie zouden wakker worden in een respectvollere en schonere wereld. We blijven hopen, maar voorlopig lijkt de mensheid het nog niet goed begrepen te hebben. We zijn nog lang niet op de goede weg, zo blijkt.

In bepaalde landen worden plastic handschoenen en gebruikte mondmaskers gewoon op straat gegooid. Dat zorgt uiteraard niet alleen voor vervuiling, maar brengt ook de nodige gezondheidsrisico’s met zich.

In Spanje is groepsvorming van meer dan 15 personen nog altijd verboden. Maar dat hield een grote groep Erasmusstudenten uit verschillende Zuid-Amerikaanse en Europese landen niet tegen om een illegaal feestje te bouwen op een beschermd strand.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Viajes National Geographic (@viajesng) op

Vorige donderdag verzamelden er ongeveer 40 studenten op het strand van Carnota in Galicië. Het is een wondermooie plaats. De studenten uit onder andere Argentinië, Brazilië, Colombia en Frankrijk hadden de plaats uitgekozen omdat het een ongerept strand is, waar er volgens hen geen risico was op het coronavirus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Iñigo Lanz (@ilanzreig) op

De politie strooide echter roet in het eten en dwong de studenten om het strand helemaal schoon te maken. Sommige mensen vinden dit een lichte straf omdat de jongeren geen boete moesten betalen. In Spanje zijn zogenaamde bottellóns heel populair. Dit zijn feesten in openlucht waarbij grote groepen samen drinken. Na zulke feesten blijft er vaak een grote rotzooi achter.

Net nu de natuur tijdens de coronacrisis een beetje kon ademhalen en zich herstellen, zijn er toch weer mensen die het niet begrepen hebben. Laten we hopen dat de studenten iets geleerd hebben van hun gedwongen strandopruiming.

Lees verder

Economie

Monique Westenberg neemt nieuwe tatoeage op zéér opmerkelijke plek

Monique leek al een tijdje te twijfelen over de tatoeage maar heeft uiteindelijk toch besloten deze te zetten.

De plek van de tatoeage is echter wel heel opmerkelijk..

Andre Hazes

Monique zou heeft een lange tijd en relatie gehad met Andre Hazes en is ook de moeder van zijn kind. De twee gingen in maart 2021 uit elkaar maar zouden elkaar nog erg vaak gezien hebben. Ze zijn ook nog samen op vakantie geweest en Monique heeft André onlangs nog een plek aangeboden toen André geen huis meer had.

Asymmetrisch gezicht

De reden dat Monique de tattoo heeft genomen is omdat zij zich stoorde aan haar asymmetrische gezicht. Eerder loste zij dit altijd anders op, ze liet dan één kant opvullen van haar lip. Ze wilde van de prikken in haar lip af en heeft dit opgelost door het nemen van een lip tatoeage.

Bekijk de beelden zelf hieronder:

Lees verder

Economie

Gordon deelt schokkend nieuws: ‘Ik was bijna dood’

Gordon lijdt al een geruime tijd aan diabetes. Hier spuit hij insuline voor, maar een grove fout van de zanger zelf mocht hij vorige week bijna met de dood bekopen. De zanger deelt het heftige verhaal op Instagram.

Gordon is in verband met zijn diabetes ook al een tijd aan het diëten. Dat hij 25 kilo is afgevallen is dan ook een immens grote prestatie. Het afvalproces deelt hij met zijn volgers op Instagram, maar helaas was het niet allemaal koek en ei. De zanger maakte namelijk een inschattingsfout die hem vorige week bijna het leven kostte.

Insuline

Omdat hij dacht dat hij met het gewichtsverlies ook genezen zou zijn van de diabetes, is Gordon op eigen initiatief gestopt met insuline spuiten. Dit ging dus allesbehalve goed en inmiddels moet hij weer aan heel strak schema wat spuiten en eten betreft. ‘Dit betekent dat je dus weer aankomt door de insuline en dat is heel frusterend,’ aldus de aangedane BN’er.

Carnivoordieet

Het dieet wat Gordon volgt is het zogenaamde carnivoordieet. Hierbij combineer je vlees met groente en fruit. De koolhydraatinname wordt zoveel mogelijk beperkt, hoewel hij deze ook nodig heeft om de bloedsuiker stabiel te houden. ‘Het is onwijs ingewikkeld allemaal,’ aldus Gordon. Hij noemt diabetes dan ook een sluitmoordenaar, maar ondanks zijn ervaring van vorige week voelt hij zich verder super goed.

Lees verder

Economie

‘Patricia Paay zwanger op 73-jarige leeftijd’: Deelt zwangerschapsfoto

Patricia Anglaia Margareth Paaij (Rotterdam, 7 april 1949) is een Nederlands zangeres en mediapersoonlijkheid. Ze schrijft haar achternaam sinds het begin van haar zangcarrière als ‘Paay’.

De 71-jarige zangeres heeft laten weten dat ze de geboorte van haar dochter het aller mooiste in haar leven vindt en kijkt terug naar toen ze hoog zwanger was.

Net voordat ze zou bevallen van haar dochter Christina Curry was ze in Amerika. Ze kan zich nog herinneren dat het erg warm was die zomer: ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

De dochter van Patricia is inmiddels alweer 30 jaar oud en benadrukt dat ze onvoorwaardelijk van haar houdt: ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Lees verder
Advertisement

Trending