-

Economie

Buschauffeur in Roosendaal mishandeld door passagier zonder mondkapje.

In Roosendaal is dinsdagochtend een buschauffeur van Arriva mishandeld door een passagier. De man sloeg tilt toen de chauffeur hem wees op de geldende coronamaatregelen op het openbaar vervoer. Ook twee agenten die te hulp schoten, kregen er flink van langs.

De verdachte is een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Op station Roosendaal werd hij geweigerd op de bus omdat hij geen mondkapje droeg.

Spugen en schoppen

De man werd woedend en begon de buschauffeur te schoppen en te slagen. Uiteindelijk konden de toegesnelde agenten de verdachte inrekenen. Een politieagent werd daarbij zwaar beledigd, terwijl een andere agent onderweg naar het bureau bespuugd werd.

Op het politiebureau werd vastgesteld dat de man een glaasje te veel op had. Onderzoek moet uitwijzen of hij ook drugs had genomen.

Onaanvaardbaar

Een woordvoerder van de busmaatschappij laat weten dat geweld tegen chauffeurs niet door de beugel kan. De betrokken buschauffeur zou het relatief goed stellen. Zowel de buschauffeurs als de agenten deden aangifte tegen de man. De camerabeelden van het incident worden nog onderzocht.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder