Connect with us

Economie

Bouwvakkers scheren hoofd kaal om collega met kanker te steunen.

Om hun collega een hart onder de riem te steken, besloten deze negen bouwvakkers om hun hoofd kaal te scheren.

Bouwvakker Kris Elst (25) kreeg eind vorig jaar plotseling last aan zijn rug. De klachten verspreidden zich naar de rest van zijn lichaam. Begin dit jaar kreeg hij dan de vreselijke diagnose van lymfeklierkanker.

De diagnose was ook voor de collega’s van bouwbedrijf Jos Dejongh uit Kalmthout een zware klap. Jos Dejongh vertelde aan HLN: “We waren echt geschokt. Het is toen toch wel een paar dagen stil geweest.”

Als gevolg van de chemo en de corona is Kris momenteel thuis. Vorige week postte Kris een foto van zichzelf met kaal hoofd als gevolg van de behandelingen. En toen hadden zijn collega’s een geweldige ingeving!

Negen collega-bouwvakkers besloten om hun hoofd eveneens kaal te scheren!

Vorige week verrasten de bouwvakkers hun zieke collega met een fotoalbum van hun nieuwe kapsels en beste wensen. Er werd een kraan ter plaatse gebracht om een tas te overhandigen met daarin het fotoalbum.

Kris was compleet verrast door het geweldige gebaar. Hij vertelde: “Heel de straat stond vol camionetten van het werk. Het was echt een onbeschrijflijk gevoel.”

Kris geeft nog mee hij eind augustus de laatste sessie zal moeten ondergaan. Laten we Kris een hart onder de riem steken door hem te overladen met hartjes!