-

Economie

Bouwvakkers scheren hoofd kaal om collega met kanker te steunen.

Om hun collega een hart onder de riem te steken, besloten deze negen bouwvakkers om hun hoofd kaal te scheren.

Bouwvakker Kris Elst (25) kreeg eind vorig jaar plotseling last aan zijn rug. De klachten verspreidden zich naar de rest van zijn lichaam. Begin dit jaar kreeg hij dan de vreselijke diagnose van lymfeklierkanker.

De diagnose was ook voor de collega’s van bouwbedrijf Jos Dejongh uit Kalmthout een zware klap. Jos Dejongh vertelde aan HLN: “We waren echt geschokt. Het is toen toch wel een paar dagen stil geweest.”

Als gevolg van de chemo en de corona is Kris momenteel thuis. Vorige week postte Kris een foto van zichzelf met kaal hoofd als gevolg van de behandelingen. En toen hadden zijn collega’s een geweldige ingeving!

Negen collega-bouwvakkers besloten om hun hoofd eveneens kaal te scheren!

Vorige week verrasten de bouwvakkers hun zieke collega met een fotoalbum van hun nieuwe kapsels en beste wensen. Er werd een kraan ter plaatse gebracht om een tas te overhandigen met daarin het fotoalbum.

Kris was compleet verrast door het geweldige gebaar. Hij vertelde: “Heel de straat stond vol camionetten van het werk. Het was echt een onbeschrijflijk gevoel.”

Kris geeft nog mee hij eind augustus de laatste sessie zal moeten ondergaan. Laten we Kris een hart onder de riem steken door hem te overladen met hartjes!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder