-

Economie

Bijna niemand vindt het dier dat verstopt zit op deze foto.

Mensen die van uitdagingen houden, zullen niet kunnen weerstaan aan deze foto. Sommige dieren hebben de eigenschap om helemaal te verdwijnen in hun omgeving. Er bestaan zelfs dieren die zich camoufleren door van kleur te veranderen! Kameleons of octopussen zijn zo’n dieren.

Dat doen ze niet voor de grap, maar om te overleven. Een perfecte camouflage is vaak een kwestie van leven of dood.

Hieronder zie je een foto van het op het eerste zicht normale boom. Maar er zit ook een dier verstopt op de foto. De meeste mensen zouden zich een bult schrikken wanneer ze dit beestje in het wild tegenkomen.

Kan jij het dier binnen de tien seconden ontdekken?

Is het je niet gelukt? Niet getreurd, hieronder geven we de oplossing weg.

Had jij het gezien? Deel dit bericht dan met je vrienden om ook hen uit te dagen.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder