Connect with us

Economie

Beveiliger supermarkt trotseert regen om hond droog te houden met paraplu.

Een beveiliger van de Morrison supermarkt maakt furore op de sociale media nadat hij een prachtige golden retriever met zijn paraplu tegen de regen beschermde. De man vond het helemaal niet erg dat hij zelf een nat pak kreeg.

Het kiekje is zondagochtend gemaakt voor een Morrison in het Schotse Giffnock. Toen het begon te regenen, besloot de beveiliger om de hond te beschermen met een enorme paraplu.

Mel Gacie deelde de foto op Twitter en schreef: “Hulde aan de bewaker die deze brave hond droog houdt. Hij zei: ‘Je weet maar nooit hoe honden over regen denken’.”

Social mediagebruikers wereldwijd strooiden met complimentjes. Mensen zijn zwaar onder de indruk van zijn vriendelijkheid en onbaatzuchtigheid. En terecht!

De eigenaar van de hond Jem kon niet geloven dat zijn viervoeter compleet viraal ging. Jack Dudgeon bevestigde aan de media dat het om zijn hond gaat.

Zijn vriendin Cloe verklaarde dat Jem graag aandacht krijgt van vreemden. De hond geniet dus met volle teugen van zijn roem. Jem vindt regen eigenlijk best lekker en had sowieso een grondige wasbeurt nodig. Cloe voegde er nog aan toe dat ze zeker weet dat Jem de beveiliger heel dankbaar is!

Laten we dit bericht delen om een beetje vreugde te verspreiden!