-

Economie

Beveiliger supermarkt trotseert regen om hond droog te houden met paraplu.

Een beveiliger van de Morrison supermarkt maakt furore op de sociale media nadat hij een prachtige golden retriever met zijn paraplu tegen de regen beschermde. De man vond het helemaal niet erg dat hij zelf een nat pak kreeg.

Het kiekje is zondagochtend gemaakt voor een Morrison in het Schotse Giffnock. Toen het begon te regenen, besloot de beveiliger om de hond te beschermen met een enorme paraplu.

Mel Gacie deelde de foto op Twitter en schreef: “Hulde aan de bewaker die deze brave hond droog houdt. Hij zei: ‘Je weet maar nooit hoe honden over regen denken’.”

Social mediagebruikers wereldwijd strooiden met complimentjes. Mensen zijn zwaar onder de indruk van zijn vriendelijkheid en onbaatzuchtigheid. En terecht!

De eigenaar van de hond Jem kon niet geloven dat zijn viervoeter compleet viraal ging. Jack Dudgeon bevestigde aan de media dat het om zijn hond gaat.

Zijn vriendin Cloe verklaarde dat Jem graag aandacht krijgt van vreemden. De hond geniet dus met volle teugen van zijn roem. Jem vindt regen eigenlijk best lekker en had sowieso een grondige wasbeurt nodig. Cloe voegde er nog aan toe dat ze zeker weet dat Jem de beveiliger heel dankbaar is!

Laten we dit bericht delen om een beetje vreugde te verspreiden!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder