-

Economie

Barbie over botox: ‘Mijn gezicht is verpest’.

De voorbije jaren liet Samantha de Jong behoorlijk aan zichzelf sleutelen. Ze ging verschillende keren onder het mes. De populairste ingrepen waren een borstvergroting en botox. Maar van dat laatste heeft ze blijkbaar spijt.

Jaloers

Samantha en Gerrit vertellen in hun nieuwe vlog dat ze ontzettend veel zin hebben om hun baby op de wereld te verwelkomen. De blondine laat echter ook weten dat ze jaloers is op de strakke huid van Gerrit. Samantha zei: “Kijk, dat bedoel ik. Deze man heeft geen één rimpel in zijn gezicht.”

Daarna geeft Samantha, die geregeld haar pruik goed moet trekken, toe dat de botox haar gezicht verpest heeft. Ze vreest dat ze er niet meer zo goed zal uitzien wanneer ze net zoals Gerrit achter in de veertig is. Gerrit stelt haar meteen gerust: “Jij bent op je 48e nog veel charmanter, nog veel liever en veel mooier. En een goede moeder bent. En dan moet je een rimpeltje en walletje meer krijgen. Maar ik zal van alles houden.”

Hoewel Samantha beweert dat ze niet blij is met de ingrepen aan haar gezicht, gaat ze wel nog regelmatig naar de kliniek …

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder