-

Economie

Amsterdammer redt verstrikte jonge zwaan, ouders vallen hem aan.

Een man in Amsterdam mag zich kronen tot de held van de dag. Hij redde namelijk een jonge zwaan die verstrikt zat in het water. De ouders van het zwaantje zagen dat heel anders en begonnen de redder aan te vallen.

In het filmpje zien we hoe de man in het water het beestje probeert los te wrikken, en dat terwijl de grote zwanen hem aanvallen. De man slaat zijn armen om zich heen om zich te beschermen tegen hun aanval.

Uiteindelijk slaagt de redder erin om het diertje los te krijgen. De toeschouwers bedankten hem met een daverend applaus! Terwijl de man uit het water klimt, blijven de grote zwanen, wellicht mama ene papa, naar hem blazen.

Dierenbescherming

De dierenbescherming kwam ter plaatse, maar zij hoefden hun kleren niet nat te maken. De filmer van het tafereel zegt dat het voorval zondagavond plaatsvond bij een gracht aan het Kattenburgerplein.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder