Connect with us

Economie

Amalia één van meest stijlvolle prinsessen ter wereld volgens Vogue.

Dankzij haar oogverblindende outfits en gevoel voor stijl, is Máxima ondertussen wereldberoemd als echte modekoningin. Maar nu lijkt dochter Amalia in haar voetsporen te treden. De Britse Vogue riep onze 16-jarige prinses uit tot één van de meest stijlvolle prinsessen ter wereld.

Prinses Diana was wellicht een van de eerste royals die met haar iconische outfits de toon zette in het modebeeld. Vandaag hebben we onze eigen royals die een grote invloed hebben op de kledingkeuze van mensen en jongeren.

Een opvallende trend daarbij is dat de Oranjes alsmaar meer kiezen voor budgetvriendelijke kleding. Zo schitterde Ariana tijdens het vijfjarig jubileum van Willem-Alexander als koning in een blouse van Zara en droeg Amaila een top van H&M.

Dertiende plaats

Prinses Amalia kaapte de dertiende plaats weg in de top van meest stijlvolle prinsessen. Vogue strooit met complimentjes en schrijft dat Amalia precies weet hoe ze zich keurig, maar toch casual kleedt “van haar meest recente familieportret, waarbij ze een gele Zimmerman jurk droeg, tot de Sandra jurken die ze geregeld draagt.” Het modeblad is ook laaiend over haar zusjes, die volgens hen de flair van hun mama geërfd hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Prinses Amalia viert vandaag haar zestiende verjaardag. #verjaardag #gefeliciteerd #prinses #Princess #Amalia ?RVD – Z.M. de Koning

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op