-

Economie

15-jarige die homostel Daniel en Fabio beledigde krijgt straf te horen.

De 15-jarige jongen die vorige maand homostel Fabio en Daniel discrimineerde en beledigde in Amsterdam, kreeg van de kinderrechter een taakstraf van 60 uur. Daarvan is 35 uur een leerstraf en de andere 25 uur zijn een voorwaardelijke werkstraf.

De jongen was bij een groep jongeren. Er werden ook nog twee mannen van 20 en 21 jaar oud aangehouden. Zij moeten later nog voor de rechter verschijnen.

Blij met uitspraak

De officier van justitie zette uiteen dat de jongen door ‘gay is not normal’ na te roepen, niet alleen het stel beledigde. Hij bracht met zijn uitspraak een heel groep van homoseksuelen in diskrediet.

Daniel vertelde aan de media dat hij blij is met de uitspraak. Hij verklaarde aan Hart van Nederland: “Die jongen is vijftien, hij heeft nu nog tijd om zich te verbeteren.” Daniel is tevreden dat de jongen veroordeeld werd voor het beledigen van homoseksuele mannen in het algemeen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder