-

Economie

Zonovergoten zondag verwacht: volgende week mogelijk eerste zomerprik.

Nog even doorbijten!

De zonnekloppers onder ons zullen nog eventjes geduld moeten uitoefenen. Het blijft de komende dagen nog frisjes met zelfs hier en daar kans op nachtvorst. Maar vanaf het weekend schieten de temperaturen de hoogte in.

Volgens Weeronline mogen we ons zondag opmaken voor een warme lentedag met temperaturen van 15 tot 20 graden.

Volgende week mogelijk zomers

Het weerbureau voorspelt dat het komende week 20 tot plaatselijk zelfs 25 graden zou kunnen worden. We krijgen dan heel wat zonnige periodes afgewisseld met stapelwolken en hier en daar een bui. Het is echter nog niet helemaal zeker dat het gaat zomeren. Weeronline legt uit: “Een kleine verandering van windrichting betekent dat niet de hele warme lucht, maar juist bijzonder frisse lucht over ons land trekt.”

Uitgelichte afbeelding: CC BY-NC 2.0 – Flickr / aquababe

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder