Connect with us

Economie

Wie is volgens jou de domste persoon op dit plaatje?

We worden bepaald door de keuzes die we maken in het leven. Soms nemen we niet altijd de slimste beslissing, maar er is altijd wel een reden waarop we iets op een bepaalde manier doen. Zo werkt ons onderbewustzijn nu eenmaal.

Op het internet stootten we op deze leuke ‘persoonlijkheidstest’ – die uiteraard met een korreltje zout genomen moet worden. De bedoeling is dat je de persoon kiest die volgens jou het minst intelligent is. Het zou iets zeggen over je karakter …

Nummer 1

Je bent een geboren leider en wellicht een beetje extrovert. De kring van personen om je heen hebben het volste vertrouwen in jou. Je hebt echter ook de reputatie om koppig te zijn. Soms neem je impulsieve beslissingen. Daarom doe je er goed aan om eerst wat meer na te denken alvorens te handelen.

Nummer 2

Het oude gezegde “twee keer meten, één keer knippen” is een gezegde dat je op het lijf geschreven is. Emotionele stabiliteit en wijsheid zijn je handelsmerk. In sommige gevallen probeer je de verantwoordelijkheid op anderen af te schuiven. Je bent best een vriendelijke persoon, maar dat heeft als nadeel dat sommige mensen van je willen profiteren. Lees verder op de volgende pagina voor de andere twee ‘domste’ personen.

Nummer 3

Je bent een echte dromer en ziet het groots. Maar op een of andere manier slaag je er altijd wel in om je doel te verwezenlijken. Er zijn heel wat mensen die je niet begrijpen omdat je ideeën voor sommige mensen gewoon te vaag zijn.

Nummer 4

Je staat op je principes en hebt een eigenzinnig karakter. Er is niets waar je geen mening over hebt en je staat altijd klaar om tegen het systeem te vechten. Maar let een beetje op met dingen die je kunnen schaden gewoon om je punt te maken.

Uiteraard moeten we dit soort dingen met een flinke korrel zout nemen. Het is immers onmogelijk om iemands persoonlijkheid te beoordelen op basis van een eenvoudig plaatje. Dat neemt niet weg dat het altijd wel leuk om lezen is!

Klopte de omschrijving bij jou een beetje? Laat van je horen in de reacties!