-

Economie

Wie is volgens jou de domste persoon op dit plaatje?

We worden bepaald door de keuzes die we maken in het leven. Soms nemen we niet altijd de slimste beslissing, maar er is altijd wel een reden waarop we iets op een bepaalde manier doen. Zo werkt ons onderbewustzijn nu eenmaal.

Op het internet stootten we op deze leuke ‘persoonlijkheidstest’ – die uiteraard met een korreltje zout genomen moet worden. De bedoeling is dat je de persoon kiest die volgens jou het minst intelligent is. Het zou iets zeggen over je karakter …

Nummer 1

Je bent een geboren leider en wellicht een beetje extrovert. De kring van personen om je heen hebben het volste vertrouwen in jou. Je hebt echter ook de reputatie om koppig te zijn. Soms neem je impulsieve beslissingen. Daarom doe je er goed aan om eerst wat meer na te denken alvorens te handelen.

Nummer 2

Het oude gezegde “twee keer meten, één keer knippen” is een gezegde dat je op het lijf geschreven is. Emotionele stabiliteit en wijsheid zijn je handelsmerk. In sommige gevallen probeer je de verantwoordelijkheid op anderen af te schuiven. Je bent best een vriendelijke persoon, maar dat heeft als nadeel dat sommige mensen van je willen profiteren. Lees verder op de volgende pagina voor de andere twee ‘domste’ personen.

Nummer 3

Je bent een echte dromer en ziet het groots. Maar op een of andere manier slaag je er altijd wel in om je doel te verwezenlijken. Er zijn heel wat mensen die je niet begrijpen omdat je ideeën voor sommige mensen gewoon te vaag zijn.

Nummer 4

Je staat op je principes en hebt een eigenzinnig karakter. Er is niets waar je geen mening over hebt en je staat altijd klaar om tegen het systeem te vechten. Maar let een beetje op met dingen die je kunnen schaden gewoon om je punt te maken.

Uiteraard moeten we dit soort dingen met een flinke korrel zout nemen. Het is immers onmogelijk om iemands persoonlijkheid te beoordelen op basis van een eenvoudig plaatje. Dat neemt niet weg dat het altijd wel leuk om lezen is!

Klopte de omschrijving bij jou een beetje? Laat van je horen in de reacties!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder