Connect with us

Economie

Verkoop villa lijkt huwelijkscrisis Jeroen van der Boom te bevestigen.

Dit kan geen toeval zijn, menen insiders.

Het huwelijk van Jeroen van der Boom zou in zwaar weer verkeren. Dat is toch wat insiders beweren. De geruchten lijken nu bevestigd te worden door het feit dat Jeroen enkele dagen geleden zijn villa in Blaricum te koop zette.

Wat een zielig verhaal!

Het was Bekendeburen die met de roddel kwam. Volgens het magazine zou de zanger huwelijksproblemen hebben en daarom zijn villa te koop gezet hebben. Jeroen ontkende de roddels echter in alle toonaarden. Aan weekblad Story vertelde hij: “Ik herken me hier totaal niet in. Wat een zielig verhaal is dit. Schandalig! En laat het duidelijk zijn: ik ben tot over mijn oren verliefd op mijn eigen vrouw!”

Ondanks de bewering dat hun relatie koek en ei zou zijn, wordt de villa dus wel verkocht. Ze willen 3,5 miljoen euro vangen voor hun stulpje. De zanger en zijn vrouw kochten het huis in 2010 voor een slordige 2,3 miljoen euro. Als ze de richtprijs halen, zouden ze dus een flinke klap winst maken. De villa heeft 511 vierkante meter woonoppervlakte, twee badkamers en vijf slaapkamers. Bovendien is er ook een gym, een muziekkamer die uitgeeft op het terras en een wijnkelder.

Wat brengt de toekomst?

De grote vraag is nu of Jeroen en zijn vrouw elk hun eigen weg inslaan en een eigen huis gaan kopen? Of wordt het toch een nieuwe gezamenlijke villa waar ze samen met hun zonen gaan intrekken?