-

Economie

Verkoop villa lijkt huwelijkscrisis Jeroen van der Boom te bevestigen.

Dit kan geen toeval zijn, menen insiders.

Het huwelijk van Jeroen van der Boom zou in zwaar weer verkeren. Dat is toch wat insiders beweren. De geruchten lijken nu bevestigd te worden door het feit dat Jeroen enkele dagen geleden zijn villa in Blaricum te koop zette.

Wat een zielig verhaal!

Het was Bekendeburen die met de roddel kwam. Volgens het magazine zou de zanger huwelijksproblemen hebben en daarom zijn villa te koop gezet hebben. Jeroen ontkende de roddels echter in alle toonaarden. Aan weekblad Story vertelde hij: “Ik herken me hier totaal niet in. Wat een zielig verhaal is dit. Schandalig! En laat het duidelijk zijn: ik ben tot over mijn oren verliefd op mijn eigen vrouw!”

Ondanks de bewering dat hun relatie koek en ei zou zijn, wordt de villa dus wel verkocht. Ze willen 3,5 miljoen euro vangen voor hun stulpje. De zanger en zijn vrouw kochten het huis in 2010 voor een slordige 2,3 miljoen euro. Als ze de richtprijs halen, zouden ze dus een flinke klap winst maken. De villa heeft 511 vierkante meter woonoppervlakte, twee badkamers en vijf slaapkamers. Bovendien is er ook een gym, een muziekkamer die uitgeeft op het terras en een wijnkelder.

Wat brengt de toekomst?

De grote vraag is nu of Jeroen en zijn vrouw elk hun eigen weg inslaan en een eigen huis gaan kopen? Of wordt het toch een nieuwe gezamenlijke villa waar ze samen met hun zonen gaan intrekken?

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder