Connect with us

Economie

Trollen pesten jongen (8) met epilepsie door hem honderden flikkerende beelden te sturen.

De geldinzamelactie van een achtjarige jongen met epilepsie werd geviseerd door pestkoppen die hem honderden flikkerende plaatjes stuurden.

De Epilepsy Society, een liefdadigheidsinstelling uit het Verenigd Koninkrijk die zich inzet voor mensen met de ziekte, zegt dat het de ergste aanval was die ze ooit hadden tegen hun account.

Het incident gebeurde nadat Claire Keer, de mama van Zach Eagling, tweets had gedeeld waarin ze vroeg om haar zoontje te steunen.

Claire uit West Yorkshire vertelde: “Mijn zoon Zach heeft hersenverlamming en epilepsie. Hij wordt 16 juni negen jaar en hij wilde geld inzamelen voor de Epilepsy Society door te wandelen zoals Tom Moore.”

“Hij kan nog maar pas zelfstandig stappen vanwege zijn beperking. We zagen de 2,6 uitdaging en besloten dat hij voor zijn verjaardag 2.6 kilometer zou proberen te wandelen voor zijn verjaardag en zo 260 pond in te zamelen.”

De volgende dag kreeg de moeder echter te horen dat de account aangevallen werd met honderden flikkerende plaatjes die een epilepsieaanval kunnen uitlokken.

Vastberaden

De aangeslagen moeder legde uit: “De beelden waren angstaanjagend en met stroboscoopeffecten. Ik kon niet geloven dat mensen ons op zo’n gemene manier zouden aanvallen. Het is gewoon walgelijk.”

Ze laat zich echter niet stoppen door deze actie. “We tolereren pesten niet in de straat en we tolereren het evenmin online. Die mensen zijn kleingeestig, asociaal en dom. Ik hoop dat ze ter verantwoording geroepen worden voor hun acties.”

Epilepsieaanvallen

Verschillende social mediagebruikers zeiden dat ze epilepsieaanvallen kregen door de beelden. Het is helaas niet de eerste keer dat de account van de organisatie geviseerd wordt. Clare Pelham, directeur van de Epilepsy Society, zei dat het aantal incidenten toenam, maar dat dit de eerste keer was dat ze zo gecoördineerd werden aangevallen met het uitsluitende doel om schade te berokkenen.

De schadelijke berichten werden offline gehaald en gemeld aan de politie. Verschillende accounts van trollen werden uitgeschakeld.

Laten we Zach overladen met hartjes! Hij kan al onze steun gebruiken!

Lees verder

Economie

Slecht nieuws ernstig zieke Louis van Gaal: ‘Dit zagen we niet aankomen’

Ronald Koeman keert terug als coach van Oranje. Hij volgt Louis van Gaal op na het WK in Qatar, dat later dit jaar wordt gehouden. Koeman tekende een contract voor drieënhalf jaar en gaat naar het WK 2026 in Canada, Mexico en de VS.

Koeman was eerder van 2018 tot 2020 bondscoach van Oranje, maar een eindtoernooi met het Nederlands elftal moet hij nog meemaken. Hij verliet Oranje in 2020 om coach te worden van zijn droomclub FC Barcelona. Sinds hij in oktober ontslag nam bij Barca, is Koeman beschikbaar. In de documentairereeks Força Koeman stelde de coach dat de afwezigheid van het laatste toernooi op zijn cv een gemis was.

Van Gaal heeft zelf gezegd dat hij denkt dat Koeman zijn gedroomde opvolger is. “Heel redelijk”, zei de huidige bondscoach over de KNVB die in gesprek is met Koeman. ,,,Ik heb ze zelf verteld, ze hebben met mij overlegd. Het is niet moeilijk. Een jaar geleden was ik de enige coach met ervaring. Dat geldt nu voor Ronald Koeman. Het is identiek. Nu zeg ik het niet tegen mij, maar nu zeg ik het tegen Ronald Koeman. Liever dan dat. Zou hij een goede opvolger zijn? Ik denk het wel.

Onlangs werd bekend dat Van Gaal aan prostaatkanker lijdt. Wel gaat Van Gaal volgens de afspraak door met het ‘gewone’ WK november. De KNVB denkt ook niet aan “plan B voor het geval dat”, zo klinkt dat in Zeist. Wel is duidelijk dat Koeman na Van Gaals tijd als opvolger wordt gekozen. Dit is het geval.

Een KNVB-woordvoerder zei dat de aanstelling van Ronald Koeman als nieuwe bondscoach van Oranje iets anders is dan de ziekte van huidige bondscoach Louis van Gaal. Van Gaal onthulde zondag op televisie dat hij prostaatkanker heeft.

Een woordvoerder zei: “Louis zelf wees er in zijn interview met Humberto Tan op dat hij de aandoening al heel lang heeft en zoals je kunt zien, heeft het zijn activiteiten niet beïnvloed. . ,,Dit staat dus volledig los van de zoektocht naar een opvolger van Louis voor het aanstaande wereldkampioenschap. Voor deze opvolging hebben we Ronald vroeg benaderd omdat de klokwissel aan het einde van het kalenderjaar zou vallen. Het was een atypische tijd en een tijd waarin de beste coaches lange tijd werden getekend en dus was het proces van wraak slank. Terwijl we ook voor de periode na het WK zeker willen zijn van een bondscoach met veel ervaring op het hoogste niveau. ”

Van Gaal is bondscoach tot het WK van komende winter in Qatar. Koeman volgt hem in januari 2023 op.

Lees verder

Economie

‘Zanger René Froger heeft zijn vrouw bedrogen en verlaat haar’

Natasja Froger, echtgenote van René Froger, deed een verrassende onthulling in een openhartig interview met VROUW. Ze zei dat ze allebei vreemdgingen in hun relatie.

Natasha zei er het volgende over:

,,Ik vind hem gewoon een geweldig, lief mens. Ik kan echt nog steeds intens van hem houden. René en ik hadden ook wel eens crises. We hebben allebei honderd jaar geleden gelogen.

“In deze tijd ontdekten we dat we elkaar veel misten en dat het vooral de miscommunicatie was die voor problemen zorgde.”

“Naarmate je ouder wordt, leer je elkaar beter kennen en ‘lees’ je elkaar sneller. De hotend wordt verlaagd. Als jullie zo lang samen zijn, wordt de relatie volwassen. Er worden dus meer lagen toegevoegd door alles wat je hebt meegemaakt. Het is iets kostbaars, je zult het nooit meer met iemand kunnen doen.

Ze laat weg wie Natasja en Rene hebben bedrogen. Maar wat heel indrukwekkend is, is dat ze dit nu deelt. Misschien is ze bang dat het andersom is gebeurd en probeert ze het te stoppen?

Lees verder

Economie

Johan Derksen (73): ‘Op tragische wijze overleden’

Johan Derksen (73 jaar) vertelde in de aflevering ‘De Oranjezomer’ over het verlies dat collega Wilfred Genee (54) momenteel doormaakt. Tot verdriet van de familie is afgelopen weekend de vader van Wilfred overleden. Wilfreds vakantie begon slecht door het nieuws. Hoewel de familie in deze moeilijke tijd om rust en privacy heeft gevraagd, vertelt Johan over de tragische manier waarop Wilfreds vader is overleden. “Wilfred heeft te maken met een zeer trieste gezinssituatie”, opende Johan de show. “Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Haar vader dacht dat ze dood was,’ vervolgde hij.

Het nieuws werd bevestigd door een woordvoerder van Talpa Networks. Een woordvoerder zei: “De vader van Wilfred Genee is afgelopen weekend overleden, tot groot verdriet van de familie. Nabestaanden wilden niet reageren op het droevige nieuws. “De familie vraagt ​​duidelijk om privacy in deze moeilijke tijd.”

Sinds het verblijf van Wilfred heeft Hélène Hendriks de presenterende rol overgenomen van De Oranjezomer. In haar eerste twee shows als presentatrice vestigde Hélène een record voor publieksaantallen.

Lees verder

Trending