Connect with us

Economie

Toch ook nog een beetje steun voor Marco Borsato.

Volgens insiders gaat het momenteel heel slecht met Marco Borsato. De breuk met Leontine kwam aan als een mokerslag. Sommige bronnen spreken zelfs van een depressie. Daar waar hij door heel wat mensen werd uitgespuwd, krijgt de zanger nu toch ook een beetje steun.

Hart onder de riem

Marco Borsato was de voorbije weken vooral negatief in het nieuws. Dat had natuurlijk alles te maken met zijn beweerde avontuurtjes met andere vrouwen. Zelf gaf de zanger alleen zijn affaire met pianiste Iris Hond toe. Maar nu steekt ook het hardnekkige gerucht dat hij met zangeres Maan het bed deelde weer de kop op. Dan is er nog een vermeende affaire met een oud-werkneemster en een gezamenlijke vriendin van Leontine en hem. De fans zijn alvast heel teleurgesteld in hun grote idool. Voor heel wat volgers leek Marco wel de perfecte schoonzoon. Dat imago kreeg dus een zware deuk. Toch zijn er ook nog personen die hem steunen en een hart onder de riem willen steken.

Ali B is zo iemand. De twee kennen elkaar al jaren en ooit hadden ze zelfs nog een hit samen: ‘Wat zou je doen?’ Hun band is nog steeds heel sterk, zo blijkt. De rapper schreef op Instagram: “Als je wint heb je vrienden, maar als je verliest heb je échte vrienden … hoop je snel weer actief te zien, big bro!” Ook Wendy van Dijk drukt haar steun uit: “Same Here. Voor altijd!”

Lees verder

Economie

Maxime Meiland lijkt intussen net op een fitbabe! Wat een lichaam!

Maxime Meiland verbluft haar volgers keer op keer met de meest prachtige foto’s van zichzelf. Ze kan met haar uiterlijk dan ook vaak op duizenden likes en reacties rekenen… Maandag deelt de blondine dan eindelijk haar geheim.

Een loodzware work-out! Tijd voor excuses is er niet, wanneer dochter Claire langsloopt met een pot knikkers, gaat Maxime ongestoord verder met haar training. De video is versneld, dus bijhouden kan misschien wat lastig zijn. Toch is het zeker de moeite waard om dit een thuis te proberen!

Maxime Meiland traint hard voor bikinibody

Mede dankzij deze zware work-outs heeft Maxime nu een lichaam waar je met recht ‘u’ tegen zegt! Haar volgens zijn flink onder de indruk van de foto en overladen haar met likes en positieve reacties. “Wat ben je knap”, “Je bent zo mooi”, “Hey, ik wil met je trouwen”, is zomaar een greep uit de lovende reacties op het zomerse kiekje.

 

Lees verder

Economie

Grote zorgen: ‘Familie Meiland getroffen door coronavirus in het chateau’

Grote paniek in Chateau Meiland. De familie is als de dood dat het coronavirus bij hen naar binnen breekt. In de aflevering van gisteravond zagen we hoe de Meilandjes omgingen met een van corona verdachte gast in het chateau.

De vrouw is al een paar dagen bij hen te gast maar verblijft nu al een tijdje ziekjes op haar kamer. Mocht het inderdaad corona zijn, hoe ga je zo’n vrouw dan veilig vervoeren is natuurlijk de grote vraag… In… de aanhanger? Want ja, “zij moet natuurlijk niet in de auto, dan krijgen wij het ook”, aldus Martien.

Familie Meiland bang voor corona

Of, een andere optie: “inwikkelen in van dat plastic folie”. Hoe ze het ook gaan doen; Maxime is een beetje bang en ziet het niet zo zitten. “Ik vind haar heel aardig hoor”, begint ze, “maar ik ga niet bij haar in één auto”.

 

Lees verder

Economie

Maxime Meiland doet zorgelijke uitspraak: “Van mij hoeft het niet meer!”

Wie de familie de laatste twee jaar een beetje gevolgd heeft weet dat dochter Maxime Meiland het stralende middelpunt van de familie is. In haar jeugd was echter alles lang niet zo rooskleurig. In de videoserie ‘Open Kaart‘ van Robbert Rodenburg erg openhartig over haar heftige jeugd.

Waarin ze totaal ontspoorde en zelfs op een gegeven moment dacht: “Van mij hoeft het niet meer”. We weten inmiddels dat Martien ook niet een al te beste jeugd heeft gehad. Desondanks zijn ze met zijn alle toch érg goed terecht gekomen!

Maxime Meiland over haar vader

Ze vertelt over de periode dat haar vader Martien ontdekte dat hij op mannen viel. Haar moeder had daar veel verdriet van. Toch besloot het gezin in 2005 gezamenlijk naar Frankrijk te verhuizen. Check de hele video hieronder:

 

Lees verder
Advertisement

Trending