Connect with us

Economie

Sylvie Meis en verloofde kondigen groots nieuws aan.

Spannende tijden voor de kleine diva!

Sylvie Meis en haar verloofde Niclas Castello hebben besloten om een nieuwe, grote stap te zetten in hun relatie. Ze trekt de deur van haar appartement in Hamburg achter haar dicht en is samen met haar verloofde op zoek naar een nieuw stulpje in de Duitse havenstad.

Huizenjacht volop aan de gang

De blondine werd onlangs samen met haar verloofde Niclas opgemerkt met een makelaar. Sylvie en Niclas zouden eigenlijk volgende maand in het huwelijksbootje stappen. De twee zouden een appartement in de buurt van de luchthaven van Hamburg bezichtigd hebben. Prijskaartje: 950.000 euro. Bij monde van haar management liet Sylvie weten dat ze toch niet voor dat stulpje kozen. De huizenjacht gaat dus gewoon verder.

Financiële donderwolken

Aan het huidige appartement van Sylvie hangt een heel verleden vast. Het is de plek waar haar zoontje Damián opgroeide en ze woonde er zelfs nog samen met haar ex Rafael van der Vaart. Recent circuleerde nog het gerucht dat ze een deel van haar appartement verhuurde vanwege financiële kopzorgen. Het voorbije jaar liep Sylvie heel wat grote televisieklussen mis, waardoor ze krap bij kas zou zitten. En nu met de coronacrisis komt er wellicht nog minder geld in het bakje.

We hopen dat het haar binnenkort weer voor de wind gaat wanneer ze samen met haar man samenwoont in een nieuw droomhuis.

View this post on Instagram

To all my independent ladies ?? #girlpower #cher

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending