Connect with us

Economie

Sylvie Meis en verloofde kondigen groots nieuws aan.

Spannende tijden voor de kleine diva!

Sylvie Meis en haar verloofde Niclas Castello hebben besloten om een nieuwe, grote stap te zetten in hun relatie. Ze trekt de deur van haar appartement in Hamburg achter haar dicht en is samen met haar verloofde op zoek naar een nieuw stulpje in de Duitse havenstad.

Huizenjacht volop aan de gang

De blondine werd onlangs samen met haar verloofde Niclas opgemerkt met een makelaar. Sylvie en Niclas zouden eigenlijk volgende maand in het huwelijksbootje stappen. De twee zouden een appartement in de buurt van de luchthaven van Hamburg bezichtigd hebben. Prijskaartje: 950.000 euro. Bij monde van haar management liet Sylvie weten dat ze toch niet voor dat stulpje kozen. De huizenjacht gaat dus gewoon verder.

Financiële donderwolken

Aan het huidige appartement van Sylvie hangt een heel verleden vast. Het is de plek waar haar zoontje Damián opgroeide en ze woonde er zelfs nog samen met haar ex Rafael van der Vaart. Recent circuleerde nog het gerucht dat ze een deel van haar appartement verhuurde vanwege financiële kopzorgen. Het voorbije jaar liep Sylvie heel wat grote televisieklussen mis, waardoor ze krap bij kas zou zitten. En nu met de coronacrisis komt er wellicht nog minder geld in het bakje.

We hopen dat het haar binnenkort weer voor de wind gaat wanneer ze samen met haar man samenwoont in een nieuw droomhuis.

View this post on Instagram

To all my independent ladies ?? #girlpower #cher

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Lees verder

Economie

Monique Westenberg neemt nieuwe tatoeage op zéér opmerkelijke plek

Monique leek al een tijdje te twijfelen over de tatoeage maar heeft uiteindelijk toch besloten deze te zetten.

De plek van de tatoeage is echter wel heel opmerkelijk..

Andre Hazes

Monique zou heeft een lange tijd en relatie gehad met Andre Hazes en is ook de moeder van zijn kind. De twee gingen in maart 2021 uit elkaar maar zouden elkaar nog erg vaak gezien hebben. Ze zijn ook nog samen op vakantie geweest en Monique heeft André onlangs nog een plek aangeboden toen André geen huis meer had.

Asymmetrisch gezicht

De reden dat Monique de tattoo heeft genomen is omdat zij zich stoorde aan haar asymmetrische gezicht. Eerder loste zij dit altijd anders op, ze liet dan één kant opvullen van haar lip. Ze wilde van de prikken in haar lip af en heeft dit opgelost door het nemen van een lip tatoeage.

Bekijk de beelden zelf hieronder:

Lees verder

Economie

Gordon deelt schokkend nieuws: ‘Ik was bijna dood’

Gordon lijdt al een geruime tijd aan diabetes. Hier spuit hij insuline voor, maar een grove fout van de zanger zelf mocht hij vorige week bijna met de dood bekopen. De zanger deelt het heftige verhaal op Instagram.

Gordon is in verband met zijn diabetes ook al een tijd aan het diëten. Dat hij 25 kilo is afgevallen is dan ook een immens grote prestatie. Het afvalproces deelt hij met zijn volgers op Instagram, maar helaas was het niet allemaal koek en ei. De zanger maakte namelijk een inschattingsfout die hem vorige week bijna het leven kostte.

Insuline

Omdat hij dacht dat hij met het gewichtsverlies ook genezen zou zijn van de diabetes, is Gordon op eigen initiatief gestopt met insuline spuiten. Dit ging dus allesbehalve goed en inmiddels moet hij weer aan heel strak schema wat spuiten en eten betreft. ‘Dit betekent dat je dus weer aankomt door de insuline en dat is heel frusterend,’ aldus de aangedane BN’er.

Carnivoordieet

Het dieet wat Gordon volgt is het zogenaamde carnivoordieet. Hierbij combineer je vlees met groente en fruit. De koolhydraatinname wordt zoveel mogelijk beperkt, hoewel hij deze ook nodig heeft om de bloedsuiker stabiel te houden. ‘Het is onwijs ingewikkeld allemaal,’ aldus Gordon. Hij noemt diabetes dan ook een sluitmoordenaar, maar ondanks zijn ervaring van vorige week voelt hij zich verder super goed.

Lees verder

Economie

‘Patricia Paay zwanger op 73-jarige leeftijd’: Deelt zwangerschapsfoto

Patricia Anglaia Margareth Paaij (Rotterdam, 7 april 1949) is een Nederlands zangeres en mediapersoonlijkheid. Ze schrijft haar achternaam sinds het begin van haar zangcarrière als ‘Paay’.

De 71-jarige zangeres heeft laten weten dat ze de geboorte van haar dochter het aller mooiste in haar leven vindt en kijkt terug naar toen ze hoog zwanger was.

Net voordat ze zou bevallen van haar dochter Christina Curry was ze in Amerika. Ze kan zich nog herinneren dat het erg warm was die zomer: ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

De dochter van Patricia is inmiddels alweer 30 jaar oud en benadrukt dat ze onvoorwaardelijk van haar houdt: ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Lees verder
Advertisement

Trending