-

Economie

Sylvie Meis en verloofde kondigen groots nieuws aan.

Spannende tijden voor de kleine diva!

Sylvie Meis en haar verloofde Niclas Castello hebben besloten om een nieuwe, grote stap te zetten in hun relatie. Ze trekt de deur van haar appartement in Hamburg achter haar dicht en is samen met haar verloofde op zoek naar een nieuw stulpje in de Duitse havenstad.

Huizenjacht volop aan de gang

De blondine werd onlangs samen met haar verloofde Niclas opgemerkt met een makelaar. Sylvie en Niclas zouden eigenlijk volgende maand in het huwelijksbootje stappen. De twee zouden een appartement in de buurt van de luchthaven van Hamburg bezichtigd hebben. Prijskaartje: 950.000 euro. Bij monde van haar management liet Sylvie weten dat ze toch niet voor dat stulpje kozen. De huizenjacht gaat dus gewoon verder.

Financiële donderwolken

Aan het huidige appartement van Sylvie hangt een heel verleden vast. Het is de plek waar haar zoontje Damián opgroeide en ze woonde er zelfs nog samen met haar ex Rafael van der Vaart. Recent circuleerde nog het gerucht dat ze een deel van haar appartement verhuurde vanwege financiële kopzorgen. Het voorbije jaar liep Sylvie heel wat grote televisieklussen mis, waardoor ze krap bij kas zou zitten. En nu met de coronacrisis komt er wellicht nog minder geld in het bakje.

We hopen dat het haar binnenkort weer voor de wind gaat wanneer ze samen met haar man samenwoont in een nieuw droomhuis.

View this post on Instagram

To all my independent ladies ?? #girlpower #cher

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder