-

Economie

Restaurant lanceert geniaal concept om regels te omzeilen: ‘camper dining’.

Al even eenvoudig als geniaal!

De horeca is wellicht een van de sectoren die het zwaarst getroffen is door de wereldwijde Covid-19 pandemie. Nu bedacht de uitbater van restaurant Vlaar in ’s Graveland een geniaal concept om toch een beetje geld in het bakje te krijgen.

Arlo Vlaar plaatste tien campers voor de deur van zijn restaurant, waar klanten in alle rust en veiligheid kunnen genieten van een maaltijd. De restauranteigenaar legde uit: “Restaurants en terrassen zijn dicht, maar hotels mogen open.” Daarom kwam Vlaar op het idee om de regels te omzeilen door campers te verhuren. De klanten ondertekenen een contract waarmee ze drie uur eigenaar worden van een camper. En daar mag je gewoon aan huis leveren, legt Vlaar uit.

Camper dining

En het idee was een klinkend succes. Het afgelopen Moederdagweekend was het drummen voor een tafeltje. Vlaar vertelt: “Het concept camper dining sloeg gigantisch aan, ik heb maar liefst 116 couverts weggezet. Het was geweldig om weer even echt dat horecabloed te voelen stromen en mensen blij te maken. Iedereen stond te juichen en genoot van het viergangenmenu dat we uitserveerden.”

Vlaar legde uit dat het aantal personen verschilde per camper. Soms waren dat er vijf als er een gezin kwam. Die kunnen dan gewoon dicht bij elkaar zitten. Als gevolg van de anderhalve meter regel ging het echter vaak om twee personen. Vlaar laat weten dat het concept naar meer smaakt.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder