-

Economie

Nikkie en Ruben halen uit naar klagende buurman.

Corona-maatregelen

Nikkie Plessen kreeg de laatste tijd bakken kritiek vanwege haar buren in de Amsterdamse wijk waar ze woont. De buren spugen haar uit, ze sleepten haar meerdere keren voor de rechter en recent moest de politie nog ingrijpen tijdens een wild feestje. Nu is het de man van de modeontwerpster die reageert op het nieuws.

Scheldende Nikkie

Het gerucht gaat dat Nikkie en Ruben zich onlangs zwaar misdragen hebben tijdens een wild feestje. Ook zouden ze een buurman de huid vol gescholden hebben. De modeontwerpster zou zelfs geroepen hebben: “Ik ga de hele straat opkopen.” Een buurtbewoner onthulde aan weekblad Privé: “Tot diep in de nacht werd er muziek gedraaid waarop de feestgangers mee lalden. Om nog meer te sarren werd er een plaatje gedraaid dat op de buurman sloeg.” De buurman zou de volgende ochtend gezien hebben dat er enkele van zijn bloempotten aan diggelen waren geslagen.

Buurman is boeman

Nikkie liet eerder al weten niet op de zaak te willen reageren. Nu besluit haar man Ruben om niet langer te zwijgen en zijn kant van het verhaal te doen. Hij vertelde: “Het relaas zoals de buurman schetst, deugt van geen kant. Nikkie en ik wonen inmiddels dertien jaar met veel genoegen in onze huidige woning.” Ruben meent dat de buurman boos is omdat ze een bouwvergunning kregen om appartementen in te richten in hun gebouw. Bovendien kregen ze ook de toelating om nog een extra verdieping uit te graven onder hun huis.

Ruben ontkent met klem dat ze een wild feestje hadden en dat zij de bloempotten vernield hebben. Ze hielden alleen maar een rustige barbecue met een beetje muziek. De man van Nikkie zei: “Hij verwijt ons gebrek aan overleg, maar de man is tot niets anders in staat dan tieren en razen. De buurman is na zes uur altijd onder invloed van alcohol en is niet in staat tot enige normale vorm van communicatie. Wij geven zelden feesten en maken niet meer lawaai dan ieder ander normaal gezin met kinderen.”

Dit werpt inderdaad een ander licht op de verhalen. De vraag is wel of daarmee de rust in de buurt zal terugkeren.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder