Connect with us

Economie

Moederhond en haar negen puppy’s gedumpt op parking bij kerk.

Nadat onlangs een foto van een gedumpte moederhond en haar puppy’s viral ging, wist een dierenopvang meteen wat hen te doen stond!

Op 26 april dumpte een harteloos persoon de zesjarige boxer Dory en haar negen puppy’s van amper twee weken oud op een parking bij een kerk in Texas.

Misty Boerger, vrijwilliger van Paw Angel Animal Rescue, vertelde aan de lokale media: “Ik zag de foto en het brak gewoon mijn hart. Ik belde Angel en we gingen de hondjes redden.”

“Ik weet gewoon niet hoe iemand dat kan doen, een moeder en twee weken oude puppy’s gewoon achterlaten.”

Misty ging de honden redden samen met Angel Urban. Angel zei dat de moederhond ook nog eens gewond was toen ze haar aantroffen. “We zagen dat ze veel open en lekkende wonden had”, vertelde Angel.

Maar er was nog meer slecht nieuws. Helaas had een van de puppy’s, Peach, een tumor in haar keel. De dierenarts had geen andere keuze dan om het hondje te laten inslapen.

De reddingsorganisatie post regelmatig updates over Dory en haar acht baby’s. Ondertussen zijn ze klaar voor een nieuwe en liefdevolle thuis!

Laatst deelde de dierenopvang nog een superschattige foto van drie van de hondjes die gezellig liggen te knuffelen.

We kunnen niet geloven dat mensen in staat zijn om hun huisdieren zomaar aan hun lot over te laten. Deze mensen moesten een levenslang verbod krijgen om dieren te hebben! We hopen dat deze hondjes snel een gouden mandje vinden!