-

Economie

Mensen laten gelijk 6.000 kilo afval achter op strand na versoepeling maatregelen.

Hebben we dan helemaal niets geleerd?

Op het Cocoa Beach strand in Florida lieten mensen na de versoepeling van de lockdown maatregelen gelijk 6.000 kilogram troep achter. Het is minder dan een maand geleden dat de stad de stranden opnieuw openstelde voor het publiek. Maar nu moeten er maatregelen genomen worden om het afvalprobleem niet te laten escaleren.

De politie waarschuwde dat vervuilers zware boetes riskeren. De Cocoa Beach Police liet weten in een verklaring: “Nu de beperkingen versoepeld worden tijdens deze pandemie, zien we in de Cocoa Beach meer en meer dagjestoeristen op onze stranden, met in hun nasleep hopen illegaal gedumpt afval.”

“Dit zullen we niet tolereren”, voegt de politie eraan toe.

297 zakken afval

Vrijwilligers die de stranden schoonmaken, zeiden dat ze de voorbije dagen 297 zakken afval verzamelden.

Bryan Bobbitt van de vrijwilligersorganisatie Keep Brevard Beautiful legde uit: “Mensen moeten begrijpen, dat wanneer ze afval op de grond achterlaten, een vogel, vis of schildpad daardoor dan sterven. Het is geen banaal probleem, het is een zwaar ecologisch probleem. We moedigen mensen aan om naar het strand te komen en te genieten, maar ruim alsjeblieft je rotzooi op.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder