Connect with us

Economie

Meisje barst in tranen uit nadat harteloze vrouw krijttekeningen op parkeerplaats wegspuit.

Dit is zo zielig.

Mensen zijn niet te spreken over een video die werd gedeeld op de sociale media. Daarin zien we een harteloze vrouw die de krijttekeningen van een klein meisje wegspuit, waarop het kind in tranen uitbarst.

Een mama filmde het droevige incident. De video begint met het huilende meisje. Dan wordt de reden van haar traantjes duidelijk. Een vrouw is volop bezig om de krijttekeningen van het kleintje weg te spuiten.

De moeder spreekt de vrouw aan: “Ik hoop dat je trots bent op jezelf.” De vrouw verdedigt zich door te zeggen dat de regen de tekeningen toch zou wegspoelen.

Dan zegt de vrouw: “Ik wil niet op deze troep zitten kijken.” Dit argument doet de wenkbrauwen fronsen, want het waren gewoon enkele krijttekeningen op een parkeerplaats. Naar een parking kijk je toch niet voor het mooie uitzicht? Nog erger is dat ze de tekeningen ‘troep’ noemt, waar het kleine meisje gewoon bijstaat.

Verontwaardigde reacties

Social mediagebruikers reageerden verontwaardigd op het filmpje.

Later zou blijken dat de vrouw het gezin wel vaker viseerde met pesterijen. De vrouw zou deel uitmaken van de Vereniging van Eigenaars van het appartementsgebouw. Daarom denkt ze dat ze zich dit soort gedrag kan veroorloven.

Hier kunnen we met ons verstand niet bij. We zijn toch allemaal jong geweest? Waarom zou een volwassen persoon een kind expres aan het huilen willen brengen? Wat zou jij in deze situatie gedaan hebben?