Connect with us

Economie

Meisje (4) met kanker mag papa na zeven weken eindelijk weer knuffelen.

Laten we deze dappere meid overladen met hartjes!

De vierjarige Mila Sneddon heeft leukemie en ondergaat momenteel chemotherapie. Dat betekent dat ze een verzwakt immuunsysteem heeft, wat levensgevaarlijk kan zijn met de huidige coronapandemie.

De papa van Mila, de 50-jarige Scott, moest tijdens de crisis blijven werken. Daarom besloot hij om tijdelijk ergens anders te gaan wonen. Hij wilde kost wat kost vermijden dat hij zijn kleintje zou besmetten.

De enige manier om elkaar nog te zien, was door het keukenraam. Maar hij kon alleen naar zijn dochter zwaaien en haar luchtknuffeltjes geven.

Enkele weken geleden kreeg Scott van zijn werkgever te horen dat hij tijdelijk mocht stoppen met werken vanwege de maatregelen om zichzelf te isoleren. Maar vorige week woensdag kreeg de vader groen licht om weer thuis in te trekken.

Traantjes en nog eens traantjes!

Mila had geen idee wat er te gebeuren stond.

Toen haar vader haar bij het raam kwam bezoeken, dacht Mila dat het de normale routine zou zijn. Gelukkig was er een camera in de buurt om de hartverwarmende reünie vast te leggen.

Scott staat voor het raam en vertelt zijn dochtertje: “Ik kom vandaag terug thuis.” Met een brede glimlach op haar gezicht, vraagt ze ongelovig: “Vandaag?”

“Ja, nu!”, antwoordt papa.

Eenmaal Scott binnenstapt, fleurt het gezicht van het kleintje helemaal op. Na enkele traantjes en de langverwachte knuffel, laten ze hun emoties de vrije loop.

Toen Scott in zelfisolatie zat, was het aan mama Lynda om hun dochter naar de chemotherapie te brengen. Het was een heel zware tijd voor het gezin. Bovendien overleed de moeder van Lynda ook nog eens aan corona. Dat maakte de situatie zo mogelijk nog zwaarder.

Lynda (36) legde uit: “Het was erg moeilijk. Het was een grote uitdaging. We blijven vechten, het is niet gemakkelijk, maar Mila is erg strijdvaardig en ze inspireert ons elke dag.”

We hopen dat Mila deze vreselijke ziekte overleeft en nog veel tijd kan doorbrengen met haar liefdevolle ouders.