-

Economie

Martien Meiland heeft geen greintje medelijden met Nadège.

Binnen vijf maanden zullen Martien Meiland en zijn gevolg hun koffers pakken en terugkeren naar Nederland. Ze kochten een prachtige woonboerderij in Hengelo, waar ze de volgende jaren willen wonen. De huishoudster van het gezin, Nadège, blijft zo een beetje verweesd achter. Maar anders dan de fans blijkt Martien dat niet zo erg te vinden.

Gevoelloos?

De Franse vrouw onthulde aan weekblad Privé: “Ik ben heel droevig, want ik hou zo veel van deze familie. Als ik alleen ben, moet ik huilen. Ik zal ze los moeten laten, maar ik zal ze zeker bezoeken in Nederland.” De huishoudster heeft het dus flink lastig met het afscheid, maar bij Martien zal ze geen schouder vinden om op uit te huilen. Martien was keihard voor Nadège. De extravagante kasteelheer vertelde: “Ze zal ander werk moeten zoeken. Dit ondervinden veel meer mensen van wie hun baan verandert. Misschien dat we iemand kunnen vinden die het bedrijf voort kan zetten met Nadège erbij. Dan wordt ze met de inboedel mee verkocht.” Erica Meiland denkt daar heel anders over. Zij geeft aan dat ze haar ontzettend zal missen. Ze zei: “Wij missen maar één persoon en voor haar gaan er vier personen weg van wie ze houdt.”

Mislukte actie

De fans van het programma zaten heel erg in met de situatie van de huishoudster en iemand begon zelfs een actie om haar te steunen. Mensen konden geld schenken om ervoor te zorgen dat Nadège het kasteel zou kunnen kopen of een betere plek kon vinden om te wonen. Maar de actie draaide uit op een geweldige sisser, want er werd nog 3.000 euro ingezameld.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder