-

Economie

Man houdt dates voor zwangere vrouw, terwijl zij in ziekenhuis wacht op bevalling.

Een man uit Chicago genaamd Bob houdt iedere week speciale dates voor zijn zwangere vrouw die in het ziekenhuis wacht op de bevalling. De vrouw kreeg na complicaties verplichte bedrust voorgeschreven.

Toen Shona Moeller vijf maanden zwanger was, braken haar vliezen.

Dit was een zeer serieuze situatie en de dokters vreesden voor het leven van het ongeboren kind. Op 13 april werd ze naar het ziekenhuis gebracht, waar ze verplichte bedrust kreeg voorgeschreven.

Het waren erg onzekere tijden voor het koppel. Omwille van de coronatoestanden mag Shona geen bezoek ontvangen. Aanvankelijk communiceerden ze via Zoom en FaceTime, maar dat is uiteraard niet hetzelfde. Bob wilde iets speciaals doen voor zijn vrouw.

Bezoek was uitgesloten, dus moest Bob iets anders verzinnen om haar te steunen.

Elke week gaat hij vier verdiepingen lager bij het ziekenhuis zitten en laat haar avondmaal bezorgen. Op die manier kunnen ze toch nog samen van een gezellige maaltijd genieten!

Shona zwaait hem dan toe vanuit het raam en Bob heeft ook zelfgemaakte bordjes met lieve berichtjes voor zijn vrouw en zoontje Forrest.

Wat een lieve man! De prijs van echtgenoot van het jaar heeft hij alvast dubbel en dik verdiend!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder