-

Economie

Mamabeer duikt in water om welpje van verdrinkingsdood te redden.

Dit is prachtig om te kijken!

Mama’s van jonge kinderen zijn eigenlijk levensechte superhelden die constant op hun hoede moeten zijn om hun kleintjes te beschermen voor gevaren. Dat is ook het geval in de natuur en daar is deze mamabeer een uitstekend voorbeeld van.

De mama van een berenwelpje aarzelde geen seconde toen ze zag dat haar kleintje in gevaar was.

Betsy Sommerfeldt was recent in een jachthaven aan Lake Tahoe in de Amerikaanse staat California. Daar zag ze een mamabeer met haar drie welpjes lopen. Terwijl ze de berenfamilie bewonderde, raakte een van de welpjes in de problemen.

Net zoals mensenkinderen zijn welpjes heel nieuwsgierig. Hij wilde wel eens kijken wat er zou gebeuren als hij zich door een reling aan de rand van het water drukte.

De gevolgen lieten niet lang op zich wachten: het kleintje viel pardoes in het water. Het beertje kon echter niet zelf terug naar boven klimmen. Zijn nieuwsgierigheid zou hem misschien het leven kosten! De kleine welp dreigde te verdrinken!

Dat zou de moederbeer uiteraard niet zomaar laten gebeuren. Ze twijfelde geen seconde en schoot meteen in actie.

Mamabeer in actie!

Betsy legde uit aan The Dodo wat er dan gebeurde: “Ik dacht dat de baby zou verdrinken, maar de moeder klom op dat hek en ging meteen naar het water. Ik was verbaasd over hoe snel ze reageerde toen ze merkte dat een van haar baby’s verdwenen was.”

Met het onfortuinlijke welpje op haar rug, zwom de mama naar de dichtstbijzijnde oever. Nadat ze hem in veiligheid had gebracht, zwom ze terug naar haar twee achtergebleven welpjes. Ze moedigde hen aan om in het water te springen en haar te volgen. Daarna droeg ze hen een voor een in veiligheid.

Betsy zei: “Het was ontzettend mooi om te zien. Mama had er alle vertrouwen in. Ze wist precies wat ze aan het doen was.”

Bekijk de heldhaftige actie hieronder en deel dit met je vrienden!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder