Connect with us

Economie

Jan Smit kan eindelijk weer lachen na burn-out.

Jan Smit (34) herstelt momenteel nog van een zware burn-out. De zanger put echter veel steun uit zijn grote passie: muziek.

De zanger deelt met zijn volgers dat hij voorzichtig de eerste stapjes zet na zijn zware burn-out. Hij is zelfs weer de studio ingedoken. Samen met Jaap en Thomas werkt Jan Smit aan zijn nieuwe album. De zanger postte een kiekje op zijn Instagram met de hoopvolle boodschap: “We zijn weer muziek aan het maken. Het nieuwe album begint inmiddels aardig vorm te krijgen. Het voelt goed om weer datgene te doen waar ik blij van word.”

Muziek als therapie

Jan Smit had eerder al aangegeven dat muziek voor hem de beste therapie is. Daarover schreef hij enige tijd geleden: “Het bundelen van ervaringen die ik heb opgedaan én de lessen die ik in de loop der jaren heb geleerd … Eén ding staat vast, vanuit je diepste dalen ontstaan de meest waarheidsgetrouwe en emotionele liedjes.”