-

Economie

Jan Smit kan eindelijk weer lachen na burn-out.

Jan Smit (34) herstelt momenteel nog van een zware burn-out. De zanger put echter veel steun uit zijn grote passie: muziek.

De zanger deelt met zijn volgers dat hij voorzichtig de eerste stapjes zet na zijn zware burn-out. Hij is zelfs weer de studio ingedoken. Samen met Jaap en Thomas werkt Jan Smit aan zijn nieuwe album. De zanger postte een kiekje op zijn Instagram met de hoopvolle boodschap: “We zijn weer muziek aan het maken. Het nieuwe album begint inmiddels aardig vorm te krijgen. Het voelt goed om weer datgene te doen waar ik blij van word.”

Muziek als therapie

Jan Smit had eerder al aangegeven dat muziek voor hem de beste therapie is. Daarover schreef hij enige tijd geleden: “Het bundelen van ervaringen die ik heb opgedaan én de lessen die ik in de loop der jaren heb geleerd … Eén ding staat vast, vanuit je diepste dalen ontstaan de meest waarheidsgetrouwe en emotionele liedjes.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder