Connect with us

Economie

‘Iris Hond dook ook met cabaretier onder de lakens’.

Marco Borsato was niet de enige die zwichtte voor haar charmes.

Iris Hond was nog niet zo bekend bij het grote publiek. Af en toe maakte ze haar opwachting in televisieprogramma’s om piano te spelen, maar in de roddelpers kwam ze bijna nooit aan bod. Daar kwam verandering in toen aan het licht kwam dat ze een affaire had met Marco Borsato. Maar nu blijkt dat de beroemde zanger niet de enige is die voor haar charmes zwichtte.

Tussen de lakens met cabaretier

Volgens het weekblad Story zou Iris Hond ook met cabaretier Javier Juzman onder de lakens gedoken zijn. Het weekblad vernam het nieuws van een zogenaamde insider en besloot om Juzman met de roddel te confronteren. Deze laatste leek het nieuws te bevestigen, want hij antwoordde gepikeerd: “Ja, wat doet dat ertoe?”

Ook Matthijs van Nieuwkerk genoemd

Op het lijstje van beroemde mannen die Iris Hond aan de haak zou geslagen hebben, circuleert ook de naam van Matthijs van Nieuwkerk. Dat gerucht is echter lang niet zeker. Volgens een hardnekkige roddel zou de pianiste ook met de presentator een spannende nacht beleefd hebben. Noch Matthijs, noch Iris wilden hier echter commentaar op geven.