-

Economie

‘Iris Hond dook ook met cabaretier onder de lakens’.

Marco Borsato was niet de enige die zwichtte voor haar charmes.

Iris Hond was nog niet zo bekend bij het grote publiek. Af en toe maakte ze haar opwachting in televisieprogramma’s om piano te spelen, maar in de roddelpers kwam ze bijna nooit aan bod. Daar kwam verandering in toen aan het licht kwam dat ze een affaire had met Marco Borsato. Maar nu blijkt dat de beroemde zanger niet de enige is die voor haar charmes zwichtte.

Tussen de lakens met cabaretier

Volgens het weekblad Story zou Iris Hond ook met cabaretier Javier Juzman onder de lakens gedoken zijn. Het weekblad vernam het nieuws van een zogenaamde insider en besloot om Juzman met de roddel te confronteren. Deze laatste leek het nieuws te bevestigen, want hij antwoordde gepikeerd: “Ja, wat doet dat ertoe?”

Ook Matthijs van Nieuwkerk genoemd

Op het lijstje van beroemde mannen die Iris Hond aan de haak zou geslagen hebben, circuleert ook de naam van Matthijs van Nieuwkerk. Dat gerucht is echter lang niet zeker. Volgens een hardnekkige roddel zou de pianiste ook met de presentator een spannende nacht beleefd hebben. Noch Matthijs, noch Iris wilden hier echter commentaar op geven.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder