-

Economie

Hond heeft hilarische reactie wanneer baby in zijn broek poept.

We kunnen de hond niets verwijten!

Ouders houden ervan om te filmen hoe hun kleintjes opgroeien. Ze worden toch zo snel groot en het is altijd leuk om herinneringen te hebben. Maar soms wordt er precies op het juiste ogenblik iets hilarisch gefilmd. Dat is ook het geval bij deze video.

Kleine kinderen zijn ontzettend schattig en lief. Wat is er mooier dan de aanstekelijke lach van een kleine, onschuldige baby?

Baby’s slagen er altijd in om ons aan het lachen te brengen, terwijl ze de wereld om hen heen ontdekken. En soms leggen de ouders hilarische taferelen vast, waar we jaren later nog om moeten lachen.

Om te gieren!

We lagen plat van het lachen toen we dit filmpje zagen. Het is best eenvoudig, maar zo grappig! We zien een blije baby die rustig op de bank zit samen met zijn geliefde hond. Het is een schattig duo en het zijn aandoenlijke beelden.

Maar dan krijgt de baby plotseling een frons op zijn gezicht. Hij begint zich plotseling heel erg te concentreren. Elke ouder kent die blik wel: hun baby poept het luiertje vol!

Het duurt maar even, maar dan komt de hilarische reactie van de viervoeter. De reactie van de hond op de situatie, en vooral dan op de geur, is ronduit om te schaterlachen! Niet verwonderlijk dat deze beelden al meer dan 14 miljoen keer bekeken werden!

Bekijk het filmpje hier en deel dit met je vrienden om ook hen aan het lachen te brengen!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder