Connect with us

Economie

Hond heeft hilarische reactie wanneer baby in zijn broek poept.

We kunnen de hond niets verwijten!

Ouders houden ervan om te filmen hoe hun kleintjes opgroeien. Ze worden toch zo snel groot en het is altijd leuk om herinneringen te hebben. Maar soms wordt er precies op het juiste ogenblik iets hilarisch gefilmd. Dat is ook het geval bij deze video.

Kleine kinderen zijn ontzettend schattig en lief. Wat is er mooier dan de aanstekelijke lach van een kleine, onschuldige baby?

Baby’s slagen er altijd in om ons aan het lachen te brengen, terwijl ze de wereld om hen heen ontdekken. En soms leggen de ouders hilarische taferelen vast, waar we jaren later nog om moeten lachen.

Om te gieren!

We lagen plat van het lachen toen we dit filmpje zagen. Het is best eenvoudig, maar zo grappig! We zien een blije baby die rustig op de bank zit samen met zijn geliefde hond. Het is een schattig duo en het zijn aandoenlijke beelden.

Maar dan krijgt de baby plotseling een frons op zijn gezicht. Hij begint zich plotseling heel erg te concentreren. Elke ouder kent die blik wel: hun baby poept het luiertje vol!

Het duurt maar even, maar dan komt de hilarische reactie van de viervoeter. De reactie van de hond op de situatie, en vooral dan op de geur, is ronduit om te schaterlachen! Niet verwonderlijk dat deze beelden al meer dan 14 miljoen keer bekeken werden!

Bekijk het filmpje hier en deel dit met je vrienden om ook hen aan het lachen te brengen!