Connect with us

Economie

Heftige reden van breuk tussen Peter Jan en Virginia.

Deze week maakten Peter Jan Rens en Virginia bekend dat ze na zeven jaar geen koppel meer zijn. Het nieuws kwam voor veel mensen als een donderslag bij heldere hemel. Ook voor Peter Jan! Nu wordt duidelijk dat Virginia hem liet zitten voor een ander.

Virginia is tegenover Privé erg openhartig over haar nieuwe liefde. Ze vertelde honderduit: “Ik moest hem vertellen dat ik stapelgek ben op Mandy (28). Een vrouw dus. Het was voor ons beiden een zware boodschap om over te brengen, want ook Mandy komt uit een heterorelatie met kinderen.”

Groepssessies

De twee leerden elkaar kennen op een speciale plaats: bij de groepssessies voor hun gastric bypass-operatie. Virginia legde uit: “Zij onderging haar maagverkleining drie dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap. Tussen Peter Jan en mij boterde het ondertussen al langer niet, maar we gingen toch altijd door omwille van de kinderen. Deze verliefdheid maakte het echter gemakkelijk de knoop door te hakken.”

View this post on Instagram

?

A post shared by Virginia van Eck (@virginiaveck) on

Peter Jan viel uit de lucht

Peter Jan reageerde ondertussen dat hij het totaal niet had zien aan komen. Hij vertelde: “Voor mijn gevoel ging het juist fantastisch. Onze verhouding is altijd stevig geweest met felle woorden over en weer, dat hoorde er een beetje bij. Hoe vaak ik wel niet met een plastic tasje in de straat op ben gegaan om nooit meer terug te komen.”

Het koppel vroeg zelfs al de echtscheiding aan. Peter Jan Rens (69) en Virginia (26) kregen samen twee kinderen.

View this post on Instagram

Loving you?

A post shared by Virginia van Eck (@virginiaveck) on