-

Economie

De meeste volwassenen hebben het fout: wie is de mama van het kind?

Als kind kregen we op school regelmatig raadsels en puzzels voorgeschoteld. Welke les we ook hadden, de leraren gaven ons de moeilijkste opdrachten om onze hersenen aan het werk te zetten.

Daardoor ontwikkelden onze hersenen zich tot ons belangrijkste instrument in het leven. Na het slagen voor een test, was het veel gemakkelijker om nieuwe dingen te leren. Als volwassene wordt dat er niet meer zo ingelepeld. Dat is eigenlijk zonde. Anderzijds is het wel aangenaam om niet meer naar school te moeten.

Toch is het vitaal om je hersenen te blijven trainen. Er zijn eindeloze manieren om dat te doen, en de ene is beter dan de andere. Het belangrijkste is dat je je hersenen af en toe aan het werk zet.

Wie is de moeder van het kind?

De onderstaande puzzel is wellicht heel anders dan je gewoon bent. Maar het is een uitstekende uitdaging.

We zien een prent van twee vrouwen die over elkaar zitten. In het midden zit een kind te spelen.

Weet jij wie de moeder is? Het is niet gemakkelijk, maar er zijn enkele details die je tot het goede antwoord zullen leiden.

Hieronder volgt het correcte antwoord

Heb je het juiste antwoord in gedachten?

Het juiste antwoord is de vrouw rechts.

Maar waarom dan?

  • De vrouw rechts zit met haar benen in de richting van het kind. Deze positie weerspiegelt het moederinstinct om haar kind te beschermen.
  • Haar houding is beschermend, licht voorover gebogen.
  • Kinderen hebben de natuurlijke neiging om hun gezicht naar hun moeder te richten wanneer ze in de buurt is.

Had jij dit goed? Deel dit met je vrienden om ook hen uit te dagen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder