-

Economie

Boze buren slepen ‘asociale’ Nikkie voor de rechter.

Nikkie Plessen en haar partner Ruben Bontekoe hebben het zwaar verkorven in de Amsterdamse wijk waar ze wonen. Buurtbewoners zeggen dat het koppel zich niet wil aanpassen en dat ze zelfs asociaal gedrag vertonen. Het stel is zo asociaal dat ze door omwonenden al meerdere keren voor de rechter gesleept werden.

Uit de hand gelopen feestje

Weekblad Privé berichtte vorige week nog over een compleet uit de hand gelopen feestje bij Nikkie. Zij en haar gasten maakten zo veel lawaai dat uiteindelijk de politie tussenbeide moest komen. Tot hun grote schok zagen buren dat er in hun tuin meerdere plantenpotten verwoest waren. Maar dat is lang niet het enige incident met de modeontwerpster …

Hele buurt is veranderd

Nikkie en Ruben kochten in 2018 een pand in Amsterdam voor een slordige zes miljoen euro. De bedoeling was om er appartementen in te maken om vervolgens te verhuren voor een gigantische som. In hun tuin wilden ze nog een gastenverblijf bouwen. Maar de buurtbewoners maakten zich vooral zorgen om hun plannen om onder hun huis nog een extra verdieping te laten graven. Buren vreesden dat de uitgravingen tot verzakkingen zouden leiden en daarom startten ze meerdere rechtszaken tegen het koppel. Die zaken werden door Nikkie en Ruben gewonnen, maar de buurtbewoners laten het er zo niet bij.

Ze denkt dat ze zich alles kan permitteren

Een achterbuurman legt uit: “Het heeft voor een heel andere sfeer gezorgd. De hele buurt is veranderd: de groenteboer en de slager zijn onbetaalbaar geworden. Daar kan het stel natuurlijk niets aan doen, maar met name Nikkie zorgt voor irritaties en wordt met argusogen door de buurt bekeken.” De buur voegt er nog aan toe dat Nikkie denkt dat ze zich alles kan permitteren. “Nikkie parkeert bijvoorbeeld haar elektrische karretje midden op de stoep en vindt het dan heel vervelend als ze daarop wordt aangesproken.”

Economie

Onze gedachten zijn bij Ruth Jacott en de familie

Met droefheid wordt op deze dinsdagmiddag bekendgemaakt dat zanger Humphrey Campbell op 66-jarige leeftijd is 0verleden aan de gevolgen van k*nker.

Zijn familie en management bevestigen dat hij gisteravond “rustig en pijnvrij” naar het hiernamaals is vertrokken.

Slechts vijf dagen geleden werd bekend dat Humphrey Campbell ernstig z!ek was.

De voormalige partner van Ruth Jacott had een tour gepland en keek uit naar optredens in vijftien verschillende theaters volgend jaar.

Campbell vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival in 1992 in Zweden met het lied “Wijs Me De Weg”, waarmee hij de negende plek behaalde.

Gedurende zijn lange carrière heeft hij samengewerkt met een groot aantal Nederlandse artiesten, waaronder Rob de Nijs en Paul de Leeuw. Hij vormde meer dan twintig jaar lang een koppel met Ruth Jacott.

Ruth Jacott was achtergrondzangeres tijdens Campbell’s deelname aan het Eurovisie Songfestival.

Een jaar later trad hij op als achtergrondzanger tijdens haar deelname met het nummer “Vrede”, waarmee ze de zesde plaats behaalde. Ruth Jacott en Humphrey waren meer dan twintig jaar lang een liefdeskoppel.

In 2011 gingen de twee uit elkaar. Volgens Ruth Jacott had haar partner twee keer overspel gepleegd, wat zij hem niet kon vergeven.

Humphrey Campbell heeft de leeftijd van 66 jaar bereikt. Hij heeft ervoor gekozen zijn lichaam ter beschikking te stellen aan de wetenschap. Om deze reden zal er geen begrafen!s plaatsvinden.

Het 0verlijden van Humphrey Campbell laat een leegte achter in de Nederlandse muziekwereld. Met zijn warme stem en indrukwekkende podiumaanwezigheid wist hij vele harten te raken en zijn stempel te drukken op de Nederlandse muziekcultuur.

Zijn bijdrage aan het Eurovisie Songfestival in 1992 zal altijd herinnerd worden als een moment van trots voor Nederland. Het lied “Wijs Me De Weg” vertolkte niet alleen zijn talent als zanger, maar bracht ook emotie en betekenis met zich mee.

Gedurende zijn carrière heeft Humphrey Campbell laten zien dat hij niet alleen een getalenteerde vocalist was, maar ook een veelzijdige artiest die in staat was om samen te werken met een diverse groep artiesten en genres.

Het besluit om zijn lichaam ter beschikking te stellen aan de wetenschap getuigt van zijn altruïstische en vooruitstrevende geest, en is een waardig eerbetoon aan zijn nalatenschap.

Hoewel er geen traditionele uitvaart zal plaatsvinden, zullen velen Humphrey Campbell blijven herinneren door zijn muziek en zijn impact op de Nederlandse muziekscene. Zijn nalatenschap zal voortleven in de harten van zijn fans en degenen die hem kenden als een getalenteerd en geliefd persoon.

Lees verder