in , , , ,

Zwaar verbrande hond wordt herenigd met man die zijn leven redde.

Waarschuwing: Dit artikel bevat beeldmateriaal dat op sommige personen schokkend zou kunnen overkomen.

Een hond die in een bosbrand zware brandwonden opliep, werd herenigd met de dierenarts die zijn leven hielp redden. De waakhond werd twee jaar geleden gered door brandweerlieden die hem vastgeketend vonden aan een boom bij een daklozenkamp tijdens een brand in West Palm Beach in California.

De hond had derdegraadsbrandwonden en krijste het uit van de pijn toen de redders hem overbrachten naar het Jupiter Pet Emergency and Specialty Centre.

De brandweerlieden doopten de hond Smokey.

Dr. Katelyn Thomas en collega Dr. Latimer zagen dat de hond zware brandwonden had op zijn lichaam en achterste poten. De viervoeter kreeg meerdere bloedtransfusies en dagelijkse badjes.

Na twee maanden behandeling begon Smokey eindelijk tekenen van herstel te vertonen en voelde hij zich alsmaar meer comfortabel in de buurt van mensen.

Brandweerkapitein Gregg Gordon, die de hond uit de brand redde, besloot om Smokey te verplegen. Later zou Dr. Thomas Smokey adopteren en zegt dat de hond nu een geweldig leven leidt.

De video van de reünie met Dr. Latimer ging ondertussen de wereld rond. En als je de beelden ziet, zal je meteen begrijpen waarom.

Bekijk de ontroerende video hieronder en we dagen je uit om niet te huilen!

Bron en afbeeldingen: Jupiter Pet Emergency and Specialty Center, CBS12 en Mirror

Man die marihuana in zijn achterste verstopte, schoot zichzelf per ongeluk in edele delen.

Hond springt tijdens dolle politieachtervolging uit gestolen mobilhome.