in

OMGOMG WTFWTF BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Zieke geesten spannen ijzerdraden over mountainbikeroutes in Noord-Nederland.

In Drenthe en Groningen zijn er volgens de politie personen aan het werk die ijzerdraden over verschillende mountainbikeroutes spannen. Ze roepen mountainbikers en fietsers op om goed uit te kijken. Bij de hulpdiensten zouden er al verschillende meldingen zijn binnengekomen. Nu wordt onderzocht of er een verband bestaat tussen de draden. Dat lezen we in het Dagblad van het Noorden.

In Drouwen in Drenthe raakte anderhalve maand geleden nog een mountainbiker zwaargewond nadat hij tegen een draad was geknald. De draden, die tussen twee bomen op anderhalve meter hoogte worden gespannen, zijn nauwelijks zichtbaar. Een maand later werd er nog een ijzerdraad aangetroffen in het Venige Bos in Pekela in Groningen. De politie geeft mee dat dit beschouwd kan worden als doodslag of minstens poging tot zware mishandeling.

Vorige week vond er opnieuw een incident plaats. Op de Nijslootweg in Gieten (Drenthe) raakte een mountainbiker gewond nadat hij tegen een strakgespannen draad was gereden. De draad sneed in zijn hals en hij heeft geluk dat hij het nog kan navertellen. De politie maakt zich dan ook ernstig zorgen en wil kost wat kost vermijden dat er doden vallen.

Daarom doet de politie een belangrijke oproep aan mountainbikers en andere fietsers. Ze worden geadviseerd om altijd in groep te rijden. De politie gaf nog mee: “Mocht je toch alleen op pad gaan, neem dan vooral je telefoon mee.”

DEEL deze belangrijke waarschuwing met iedereen die je kent!

Kerel met neusgaten vol coke zegt tegen politie: “Het is niet van mij.”

Griezel leefde stiekem op zolder en sloop ’s nachts kamer van 14-jarige dochter binnen.