in , ,

BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Wrede stropers lachen terwijl ze pronken met lichaam van zeldzame, gevlekte luipaard.

Waarschuwing: Dit artikel bevat heftige foto’s die niet geschikt zijn voor gevoelige lezers.

Gemene stropers lachen terwijl ze pronken met het dode lichaam van een zeldzame luipaard. De foto’s werden gemaakt in Tampin, Maleisië, en door ‘Max Mantra’ gedeeld op de sociale media.

Op de achtergrond zien we verschillende mannen in blauwe uniformen. Lokale media suggereren dat het ging om leden van de Maleisische Civiele Bescherming. Facebookgebruiker Siva Nadarajan slaagde erin om enkele screenshots te maken en postte ze in een groep.

De gevlekte luipaard wordt als zeer ‘kwetsbaar’ beschouwd. De totale populatie zou uit nog amper 10.000 exemplaren bestaan en dat aantal loopt snel terug.

Nadarajan zei in zijn post dat hij geprobeerd had om het Ministerie voor Wildleven en Nationale Parken te bellen over het incident. Hij beweert echter dat hij te horen kreeg dat ‘iedereen naar huis was’ en dat ze nu geen aangiftes konden verwerken.

Het is niet duidelijk of hij nog een poging ondernam om aangifte te doen tegen de stropers.

DEEL dit bericht zodat er internationale aandacht zou komen voor deze barbaarse praktijken. We moeten er samen voor zorgen dat deze majestueuze dieren niet uitsterven.

Bron en afbeeldingen: Mirror en AsiaWire

Muziekvideo Aladdin á la Fresh Prince of Bel-Air is meteen een hit.

Gemene advocaat jaagt wasbeer van zijn boot en laat hem gewoon verdrinken in de oceaan.