in , ,

LOLLOL WTFWTF LiefLief Om van te huilenOm van te huilen

Vrouw (55) bevalt van eigen kleinkind omdat dochter geen baarmoeder heeft.

Een oma beviel van haar eigen kleinkind omdat haar dochter geboren werd zonder baarmoeder. Emma Miles (55), die zelf twee kinderen heeft, gaf het ultieme geschenk door draagmoeder te zijn voor haar dochter Tracey Smith (31). Tracey vreesde dat ze nooit moeder zou kunnen worden nadat ze de diagnose van het Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser syndroom (MRKH) kreeg.

Omdat de eierstokken van de dochter wel nog normaal werkten, onderging ze ivf samen met haar man Adam (40) om een embryo te maken, die vervolgens in de baarmoeder van de moeder werd ingeplant.

Hoewel Miles al door de menopauze was gegaan, kon ze draagmoeder zijn omdat de baby gecreëerd werd met de eierstokken van haar dochter. Haar baarmoeder was gezond genoeg om een baby te dragen. Ze moest echter 38 kg afvallen om een gezond gewicht te bereiken en had hormonen nodig.

Op 16 januari beviel Miles van Evie Sián Emma Smith. Ze was gezond en werd geboren via keizersnede omdat de natuurlijke bevalling te lang duurde.

Oma Miles verklaarde: “Het vrat aan me dat Tracey geen kinderen kon krijgen.” Ze zegt dat ze ondanks haar leeftijd helemaal niet bang was om zwanger te zijn. “Het enige wat telde was dat ik iets speciaals deed voor mijn dochter”, zei ze.

De trotse oma zegt dat ze het zo opnieuw zou doen, moesten ze een zusje of broertje voor Evie willen.

Wat vind jij hiervan? Zou jij dit doen voor je kind? Laat van je horen in de reacties!

Bron en afbeeldingen: Daily Mail en SWNS

Passagier in shock als dronkaard in volle vlucht doodleuk sigaretje opsteekt.

Meisje toonde kapper dit voorbeeld – maar kreeg ’s slechtste kapsel ter wereld.