in

LiefLief Om van te huilenOm van te huilen

Vriendin Frenkie de Jong in diepe rouw

De vriendin van Frenkie de Jong, Mikky Kiemeney, heeft een intens verdrietige week achter de rug. Ze heeft afscheid moeten nemen van haar geliefde oma. Dat laat ze weten op Instagram.

Bij twee prachtige foto’s schrijft ze: ”Een week geleden hadden wij onze laatste knuffel en kus met onze oma. Ik heb nog nooit zoveel pijn gevoeld in mijn leven toen mijn vader mij vertelde dat je naar de hemel bent gegaan. De week was gevuld met tranen.”

Ze vervolgt: ”Je bent mijn grootste rolmodel, de sterkste, slimste en grappigste vrouw die ik ken.” Ze sluit haar post af met de mooie woorden: ”Samen voor altijd oma.”

André Hazes: “Ik ben niet weggegaan bij Monique voor Bridget”

Cute! Zo zag Monica Geuze er vroeger uit